Ανοιξε η ακαδημία του Ραφαέλ Ναδάλ στην Χαλκιδική -Το μήνυμα του Ισπανού (vid)

Gazzetta team
Ανοιξε η ακαδημία του Ραφαέλ Ναδάλ στην Χαλκιδική -Το μήνυμα του Ισπανού (vid)
Η ακαδημία τένις του Ραφαέλ Ναδάλ στο Sani Resort της Χαλκιδικής ξεκίνησε την λειτουργία της και ο Ισπανός έστειλε πρόσκληση στον κόσμο να το επισκεφτεί.

Η ακαδημία τένις του Ραφαέλ Ναδάλ στην Χαλκιδική ξεκίνησε και πάλι την λειτουργία της.

Η ακαδημία που βρίσκεται για τρία χρόνια στο Sani Resort, άρχισε να λειτουργεί ξανά μετά από αρκετούς μήνες. Το ξενοδοχείο ενημέρωσε για το άνοιγμα της ακαδημίας μέσω των σόσιαλ και σε ένα ποστάρισμα, ο Ράφαελ Ναδάλ μίλησε για το ευχάριστο αυτό γεγονός προσκαλώντας τον κόσμο να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι η νέα σεζόν στη Rafa Nadal Tennis Center που βρίσκεται στο Sani Resort στην Ελλάδα, μόλις ξεκίνησε. Είναι ένα εντυπωσιακό μέρος και όλοι όσοι έχουν βρεθεί εκεί μου έχουν πει ότι είναι απίστευτο. Αν βρεθείτε εκεί θα απολαύσετε πολλές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων και τένις με τη μεθοδολογία της Rafael Nadal Academy στη Μαγιόρκα» ανέφερε ο Ισπανός θρύλος του τένις.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED