Australian Open: Καθάρισε σε τρία σετ ο Τζόκοβιτς

Κώστας Ευθυμιάδης
O Τζόκοβιτς πανηγυρίζει με κραυγή
Μόνο για ένα σετ δυσκολεύτηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Τ. Ετσεβερί, αλλά πέρασε με 3-0 σετ.

Χωρίς απώλειες ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει ακάθεκτος στη Μελβούρνη.

Το Νο1 του κόσμου επικράτησε με 3-0 του Τόμας Ετσεβερί (6-3, 6-3, 7-6), ο οποίος μόνο στο τρίτο σετ έδειξε πως μπορούσε να παίξει στο επίπεδο του Σέρβου, αλλά στο tie break ο Νόλε ήταν καταιγιστικός.

Συνολικά έχασε μόνο 8 πόντους στο πρώτο του σερβίς (49/57) και άλλους 9 στο δεύτερο, ενώ σημείωσε 35 winners και 3/7 break point, την ώρα που ο Αργεντινός δεν βρήκε ούτε ένα στο παιχνίδι. Μοναδικό μελανό σημείο για τον Νόλε τα 35 αβίαστα λάθη.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρινό ο οποίος απέκλεισε τον Μπεν Σέλτον με 3-2 σετ (7-6, 1-6, 6-7, 6-3, 6-4).

Για τον Τζόκοβιτς έφτασε τις 92 νίκες στο Australian Open (στο 100ο του παιχνίδι), όσες έχει και σε Roland Garros και Wimbledon, ενώ στο σλαμ της Μελβούρνης μετρά σερί 31 νικών.

Πέρασαν εύκολα οι Ντε Μινόρ και Ρούμπλεφ

Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις συνέχισε και ο Αλεξ Ντε Μινόρ.

Ο Αυστραλός διέλυσε τον Φ. Κομπόλι με 6-3, 6-3, 6-1 για να περάσει στον επόμενο γύρο όπου θα περιμένει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος επικράτησε του Σεμπάστιαν Κόρντα, επίσης με 3-0 σετ (6-2, 7-6, 6-4), με τον Ρώσο να είναι κι αυτός σε εξαιρετική κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα