Australian Open: Αποκλεισμός για Ριμπάκινα σε συγκλονιστικό αγώνα με tie break 42 πόντων

Πηνελόπη Γκιώνη
anna_blinkova
Συγκλονιστικός αγώνας με το μεγαλύτερο σε διάρκεια tie break που έχει καταγραφεί ποτέ σε grand slam, έγινε ανάμεσα στην Έλενα Ριμπάκινα και την Άννα Μπλίνκοβα με τη δεύτερη τελικά να νικά με 6-4, 4-6, 7-6 (20).

Το συγκλονιστικότερο ματς μέχρι στιγμής στο Australian Open το έπαιξαν η Ελενα Ριμπάκινα με την Άννα Μπλίνκοβα, στον δεύτερο γύρο του πρώτου grand slam της σεζόν.

Μετά από δύο ώρες και 45 λεπτά σκληρής αναμέτρησης, η Αννα Μπλίνκοβα κατάφερε να πάρει μία απίστευτη νίκη από το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, τη Ριμπάκινα, μετά από tie break 32 λεπτών!

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτα τα 32 λεπτά οι παίκτριες άλλαξαν πλευρές έξι φορές, είχαν 13 χαμένα match points η κάθε μία, έγιναν 5 σερί break και συνολικά παίχτηκαν 42 πόντοι! Αφού και οι δύο έσωσαν αρκετά match points η Ριμπάκινα αστόχησε στο backhand και έτσι ολοκληρώθηκε το tie break στον 42ο πόντο υπέρ της Μπλίνκοβα (20-22)!

Έτσι, η 25χρονη Ρωσίδα άφησε εκτός την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στον τρίτο γύρο του Australian Open ενώ παράλληλα, μαζί με τη Ριμπάκινα, έβαλαν τα ονόματά τους στην ιστορία των grand slam έχοντας παίξει το μεγαλύτερο σε διάρκεια tie break που έχει παιχτεί ποτέ.

@Photo credits: us open twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα