Μονφίς – Κετσμάνοβιτς 3-0: Φόβος και τρόμος ο Γάλλος, πέρασε στους «8»

Newsroom
Μονφίς – Κετσμάνοβιτς 3-0: Φόβος και τρόμος ο Γάλλος, πέρασε στους «8»
Ο Γκαέλ Μονφίς για δεύτερη φορά στα προημιτελικά του Australian Open, είναι ο μόνος στην 8αδα χωρίς απώλεια σετ στο τουρνουά.

Τρομερά πράγματα από τον αναγεννημένο Γκαέλ Μονφίς στο Australian Open.

Ο Γάλλος, υπό το βλέμμα της συζύγου του, Ελίνα Σβιτόλινα, κέρδισε με 3-0 και τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και βρίσκεται στα προημιτελικά του Australian Open για δεύτερη φορά στην μακρόχρονη καριέρα του.

Ο Γάλλος επικράτησε με 3-0 σετ (7-5, 7-6, 6-3) σε ένα ματς που κράτησε 2 ώρες και 35 λεπτά. Με 17 άσους, 54 winners, αλλά και 48 αβίαστα λάθη, υπέταξε τον Σέρβο που έκανε κι αυτός την υπέρβασή του στο τουρνουά της Μελβούρνης.

Ο Μονφίς δυσκολεύτηκε στα πρώτα δύο σετ, ενώ στο τρίτο κλείδωσε τη νίκη με επιστροφή winner στο σερβίς του αντιπάλου του.

Τελευταία φορά που έφτασε στα προημιτελικά του Australian Open ήταν το 2016, ενώ από το 2005 που συμμετέχει σε grand slam, μετρά 58 συμμετοχές με 9 προημιτελικούς, από τους οποίους δύο φορές πέρασε στα ημιτελικά. Δεν έχει φτάσει σε τελικό grand slam, κάτι που ελπίζει να κάνει φέτος, προς το τέλος της καριέρας του.

Φέτος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά, κατακτώντας τον τίτλο στην Αδελαϊδα χωρίς να χάσει σετ, ενώ μία εβδομάδα μετά εγκατέλειψε στο δεύτερο τουρνουά που έπαιξε λόγω ενοχλήσεων. Στο Australian Open συνεχίζει το αήττητο σερί του επίσης χωρίς να έχει χάσει σετ.

Στον προημιτελικό θα παίξει με έναν εκ των Μπερετίνι και Μπούστα.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα