Australian Open: Ο Μαναρινό πανηγύρισε την πρόκριση στις 02:33 το πρωί

Newsroom
Australian Open: Ο Μαναρινό πανηγύρισε την πρόκριση στις 02:33 το πρωί
Ο Άντριαν Μαναρινό στη 13η παρουσία του στο Australian Open περνά στον 4ο γύρο

Το τελευταίο παιχνίδι της 5ης ημέρας στο Australian Open μπορεί να ξέφυγε λίγο χρονικά, καθώς ολοκληρώθηκε στις 02:33 το πρωί, τοπική ώρα, αλλά το βέβαιο είναι πως ο Άντριαν Μαναρινό δεν πρόκειται να το ξεχάσει.

Ο 33χρονος Γάλλος επικρατώντας του Ασλάν Καράτσεφ με 7-6(4), 6-7(4), 7-5, 6-4 προκρίθηκε στον 4ο γύρο του απλού ανδρών και θα είναι ο αντίπαλος του Ράφαελ Ναδάλ για μια θέση στα προημιτελικά.

O αγώνας στο Margaret Court Arena είχε διάρκεια τέσσερις ώρες και 38 λεπτά, με τον Μαναρινό (Ν0.69) να φθάνει σε μια νίκη στην πολυετή καριέρα του. Στη 13η συμμετοχή του στο Australian Open για πρώτη φορά βρίσκεται στη φάση των «16», ενώ συνολικά στα Grand Slam άλλες τρεις φορές, όλες στο Wimbledon, έχει φθάσει μέχρι τον 4ο γύρο.

Ο Ρώσος, Ασλάν Καράτσεφ, No.18 και ημιφιναλίστ στην περσινή διοργάνωση, αυτή τη φορά πλήρωσε τα πολλά αβίαστα λάθη (86) που υπέπεσε και έμεινε εκτός συνέχειας. Στα τρία παιχνίδια του έφθασε συνολικά στα 238 αβίαστα λάθη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα