Ναδάλ - Χάνφμαν 3-0: Ακάθεκτος ο Ναδάλ, πέρασε στον τρίτο γύρο του Australian Open

Newsroom
Ναδάλ - Χάνφμαν 3-0: Ακάθεκτος ο Ναδάλ, πέρασε στον τρίτο γύρο του Australian Open
Πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ (3-0) ο Ράφαελ Ναδάλ ξεπέρασε το εμπόδιο του Γερμανού Χάνφμαν και συνεχίζει στην Μελβούρνη.

Ο Ράφαελ Ναδάλ προχωρά στον τρίτο γύρο του Australian Open.

Μπορεί ο αντίπαλος και τώρα να μην ήταν του επιπέδου που θα ανησυχούσε τον Ισπανό, αλλά ο Ναδάλ κόντρα στον Γιάνικ Χάνφμαν από την Γερμανία, έκανε την δουλειά του και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο. Επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-3 6-4) σε 2 ώρες και 42 λεπτά, πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Ο Γερμανός είχε 5 άσους και ο Ναδάλ μόλις έναν (με 5 διπλά λάθη), ενώ το πρώτο σερβίς του Ισπανού ήταν απογοητευτικό (54%). Οι δύο αντίπαλοι είχαν ίδιους winners (30) και τα λάθη ήταν 26 του Ναδάλ και 32 του αντιπάλου του.

Ο Ισπανός ήταν πιο αποτελεσματικός στο φιλέ και στους κερδισμένους πόντους από το πρώτο σερβίς (76% έναντι 54%) και πλέον συνεχίζει στον επόμενο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τον αγώνα Κατσάνοφ - Μπόνζι.

Ματσάρα Αλκαράθ με Μπερετίνι στον τρίτο γύρο

Ενας άλλος Ισπανός, ο Κάρλος Αλκαράθ, κατά τους συμπατριώτες του διάδοχος του Ράφα, πέρασε και από τον δεύτερο γύρο χωρίς απώλεια σετ. Επικράτησε με 3-0 του Σέρβου Λάζοβιτς (6-2, 6-1, 7-5) και περιμένει στον τρίτο γύρο τον Ματέο Μπερετίνι σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Μπερετίνι χρειάστηκε τέσσερα σετ κόντρα στον Αμερικανό Κόζλοφ (6-1, 4-6, 6-4, 6-1) και θα βρει τον ταλαντούχο Ισπανό στον δρόμο του.

Πρόκριση μετά από 4,5 ώρες για Σαποβάλοφ

Ματσάρα έγινε μεταξύ του Ντένις Σαποβάλοφ και του Σουνγού Κουόν, με τον πρώτο να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση μετά από 4 ώρες και 25 λεπτά!

Οι δύο αντίπαλοι έφτασαν στα πέντε σετ, με τον Σαποβάλοφ να κερδίζει με 7-6, 6-7, 6-7, 7-5, 6-2, έχοντας 29 άσους, 97/120 κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς (81%), 81 winners έναντι μόλις 29 του αντιπάλου του, αλλά και περισσότερα αβίαστα λάθη (77-65).

@Photo credits: ATP Tour
 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα