Australian Open: Αποσύρθηκε ο φιναλίστ του 2020, Ντομινίκ Τιμ

Newsroom
Australian Open: Αποσύρθηκε ο φιναλίστ του 2020, Ντομινίκ Τιμ
Ο Ντομινίκ Τιμ δεν νιώθει έτοιμος ακόμη να παίξει σε κορυφαίο επίπεδο και απέσυρε την συμμετοχή του από το Australian Open 2022.

Ούτε στο Australian Open 2022 θα δούμε τον Ντομινίκ Τιμ.

Ο κορυφαίος Αυστριακός τενίστας που το 2021 κατέκτησε το US Open λόγω τραυματισμού και εν συνεχείας επέμβασης στον καρπό έχασε το Wimbledon 2021, το US Open 2021 αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ενώ έχει ξεκινήσει προπονήσεις και είχε δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά του 'Αμπου Ντάμπι αποσύρθηκε γιατί δεν ένιωθε έτοιμος και λίγες ημέρες αργότερα δημοσιοποίησε την απόφαση του να μην είναι ούτε στο Australian Open 2022.

Ο Ντομινίκ Τιμ που είχε φτάσει στον τελικό του 2020 στη Μελβούρνη και είχε χάσει τον τίτλο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Όπως όλοι γνωρίζετε, επέστρεψα στην Αυστρία για να ξεκουραστώ μετά από τις έντονες προπονήσεις στο Ντουμπάι και αυτό άφησε λίγο πίσω την προετοιμασία μου. Τώρα νιώθω και πάλι καλά, ο καρπός μου είναι στη βέλτιστη κατάσταση και προπονούμαι κανονικά, με πολύ καλή ένταση.

Μετά τις σύντομες διακοπές, αποφάσισα με την ομάδα μου να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά μου. Θα ξεκινήσω τη σεζόν από τη Νότια Αμερική και το Cordoba Open της Αργεντινής στο τέλος του Ιανουαρίου, ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστώ στο Australian Open της Μελβούρνης, μια πόλη που αγαπώ και που έχω υπέροχες αναμνήσεις και αξέχαστους αγώνες, μπροστά από εκπληκτικά κοινά. Θα μου λείψουν οι Αυστραλοί φίλαθλοι, αλλά θα επιστρέψω το 2023.

Πιστεύουμε πως είναι η σωστή απόφαση, για μια καλή επιστροφή στη δράση. Για την ώρα, θα παραμείνω στην Αυστρία λίγες μέρες ακόμα και αργότερα θα προπονηθώ σε εξωτερικά γήπεδα και θα προετοιμαστώ για το πρώτο τουρνουά της σεζόν μου».

@Photo credits: INTIME
  • Tags:
 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα