Ναδάλ: Αποσύρθηκε και από το Ιντιαν Γουέλς

Ο Ναδάλ κοιτάζει το κινητό του στον πάγκο
Ο Ραφαέλ Ναδάλ δήλωσε και πάλι ανέτοιμος και αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Ιντιαν Γουέλς -Αποσύρθηκε και η Μπαντόσα.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ για άλλη μία φορά αποσύρει την συμμετοχή του από τουρνουά.

Μετά το φιλικό με τον Αλκαράθ στο Λας Βέγκας, δήλωσε ανέτοιμος για το Ιντιαν Γουέλς και απέσυρε την συμμετοχή του.

Ο 37χρονος Ισπανός συνεχίζει να αντιμετωπίσει προβλήματα φόρμας και βλέποντας πως δεν θα είναι ανταγωνιστικός, πήρε την απόφαση να παρατείνει κι άλλο την παραμονή του εκτός Tour.

«Με μεγάλη λύπη θα πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το υπέροχο, αυτό, τουρνουά. Όλοι ξέρουν πόσο λατρεύω αυτό το μέρος και πόσο ήθελα να αγωνιστώ στο Indian Wells. Γι’αυτό ήρθα και νωρίς στην έρημο, να προπονηθώ και να προσπαθήσω να είμαι έτοιμος. Δουλεύω σκληρά στην προπόνηση και όλοι ξέρετε ότι έδωσα ένα τεστ αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά δεν είμαι έτοιμος να παίξω στο πιο υψηλό επίπεδο, σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση αλλά δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον εαυτό μου και τους χιλιάδες φιλάθλους. Θα μου λείψετε όλοι και είμαι βέβαιος ότι το τουρνουά θα έχει μεγάλη επιτυχία» έγραψε ο Ναδάλ στα σόσιαλ.

Εκτός και η Μπαντόσα

Εκτός του Ναδάλ και η Πάουλα Μπαντόσα αποφάσισε να αποσυρθεί από την διοργάνωση. Δεν είναι στο 100% έτοιμη με το ζήτημα που έχει στη πλάτη κι έτσι λίγο πριν το παιχνίδι της με την Ασλιν Κρούγκερ, αποφάσισε να μην κατέβει.

«Λυπάμαι τόσο που πρέπει να αποχωρήσω από τη διοργάνωση. Δοκίμασα τα πάντα για να μπορέσω να αγωνιστώ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Περνάω μια δύσκολη περίοδο με τον τραυματισμό μου, αλλά παλεύω κάθε μέρα για να επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη, ιδιαίτερα την περσινή σεζόν. Λυπάμαι που δεν έχω μπορέσει να προσφέρω αυτά που θέλετε από εμένα και που σας δίνω άσχημα νέα τώρα τελευταία. Ελπίζω σύντομα τα δάκρυα να είναι ξανά δάκρυα χαράς» ανέφερε η Μπαντόσα.

 

ATP Τελευταία Νέα