Ρούμπλεφ: «Δεν ξέρω πότε θα κοιμηθώ, στις 4, στις 5 το πρωί;»

Δημήτρης Ντζάνης
O Aντρέι Ρούμπλεφ σε άμυνα
Ο Αντρέι Ρούμπλεφ μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Masters του Παρισιού, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αναφέρθηκε στο ξενύχτι που τον περίμενε εν όψει του αγώνα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ νικώντας τον Άλεξ ντε Μινόρ με 4-6, 6-3, 6-1 εξασφάλισε το 4ο και τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών στο Masters του Παρισιού.

Ο αγώνας του με τον Αυστραλό ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία το πρωί του Σαββάτου και ο Ρώσος περίπου στις έξι το απόγευμα, θα επιστρέψει στο κεντρικό κορτ για τον ημιτελικό απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ένα ακόμα παράδειγμα του κακού προγραμματισμού των διοργανωτών, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις από πλευράς παικτών, με αποκορύφωμα την αποχώρηση του Γιάνικ Σίνερ.

Ο Ρούμπλεφ, με αρκετή δόση χιούμορ, εξέφρασε τα παράπονά του για το πώς έχει στηθεί το πρόγραμμα στο Masters του Παρισιού.

Στις πρώτες του δηλώσεις εντός κορτ μετά τη νίκη επί του Ντε Μινόρ, πήρε θέση για το ζήτημα, αφήνοντας αιχμές στη ATP, λέγοντας: «Πρέπει να πάω για φαγητό, μετά να κάνω αποθεραπεία, μπάνιο και δεν ξέρω πότε θα κοιμηθώ, στις 4; στις 5; Είναι τρελό. Τρομερό πρόγραμμα! Σας ευχαριστώ! Και είμαι στο συμβούλιο της ΑΤΡ, είμαστε μαζί με την ΑΤΡ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα