Δίκαιος πρωταθλητής ο Σίνερ, κέρδισε τον Μεντβέντεφ στον τελικό του Πεκίνου

O Γιάνικ Σίνερ πανηγυρίζει
Ο Γιάνικ Σίνερ επικράτησε με 7-6, 7-6 του Ντανίλ Μεντβέντεφ και κατέκτησε το 500αρι τουρνουά στο Πεκίνο όπου έπαιξε εκπληκτικό τένις.

Διαβασμένος απέναντι σε Αλκαράθ και Μεντβέντεφ, αλλά και εντυπωσιακό footwork, ο Γιάνικ Σίνερ μετατράπηκε σε All star παίκτη στο Πεκίνο και κατέκτησε τον τίτλο.

Στον τελικό απέναντι στον Μεντβέντεφ κέρδισε και τα δύο σετ στο tie break (7-6 (2), 7-6 (2)), για να κατακτήσει τον ένατο τίτλο της καριέρας του.

Μεντβέντεφ και Σίνερ πήγαν στο tie break στο πρώτο σετ, αλλά ο Ιταλός έκανε ένα μοιραίο λάθος νωρίτερα, καθώς με το υπέρ του 4-3, είχε break point και μόνος του σε smash αστόχησε και έχασε την ευκαιρία να πάει να κλείσει το πρώτο σετ. Στο tie break ωστόσο ήταν εκπληκτικός. Εκανε δύο mini break και προηγήθηκε με 5-0, για να το κατακτήσει τελικά με 7-2.

Στο 1-1 του δεύτερου σετ, ο Σίνερ έχασε διπλή ευκαιρία να σπάσει το σερβίς του Μεντβέντεφ. Αυτή ήταν και η μόνη ουσιαστική ευκαιρία που είχαν και οι δύο για να σπάσουν το σερβίς του αντιπάλου, με το σετ να καταλήγει κι αυτό τελικά στο tie break.

Εκεί, ξανά ο εξαιρετικός Ιταλός άρχισε με μίνι break και προηγήθηκε με 3-0. Κράτησε αυτό το προβάδισμα και με σκορ στο 5-2, έδωσε το σερβίς στον αντίπαλό του και έφτασε σε 4 championship point. Με επιστροφή winner έκανε το 7-2 και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο.

Με αυτή τη νίκη ο Ιταλός ανεβαίνει στο Νο4 στην live βαθμολογία, που αν το κρατήσει μετά τη Σαγκάη, θα είναι ρεκόρ καριέρας. Αφήνει προσωρινά τον Τσιτσιπά πίσω στο Νο5, ενώ κατά 99% έχει εξασφαλίσει και θέση στο ATP Finals που θα γίνει τον Νοέμβριο στο Τορίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα