Μάρτον Φούτσοβιτς για Σεμπάστιαν Μπάεζ: «Ουρλιάζει σαν σκ...»

Ο Ούγγοος, Μάρτον Φούτσοβιτς
Ο Μάρτον Φούτσοβιτς τρελάθηκε με τον Σεμπάστιαν Μπάεζ στον αγώνα τους στο 250άρι τουρνουά της Λιόν.

Ο αγώνας ανάμεσα στον Ούγγρο, Μάρτον Φούτσοβιτς και τον Αργεντινό, Σεμπάστιαν Μπάεζ στη Λιόν σε κάποιο σημείο του ξέφυγε.
Ο 31χρονος Φούτσοβιτς δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του 22χρονου Μπάεζ και αποφάσισε να ανοίξει κουβέντα μαζί του.

«Πόσο χρονών είσαι, 12;» ρώτησε ο Φούτσοβιτς, με τον Μπάεζ να απαντά: «Όχι, 22». Μετά ο Φούτσοβιτς άρχισε να μονολογεί.

«Συμπεριφέρεσαι σαν 12χρονος. Αυτοί οι νέοι οι 20άχρονοι, όχι ότι είναι ο μόνος. Παίζει τόσο άδικα. Λέει "Vamos" για κάθε πόντο που χάνω, ουρλιάζει σαν σκ...».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο διαιτητής λέγοντας στον Φούτσοβιτς: «Είναι καλύτερα αν μιλάς μαζί μου, αλλά δεν θέλω αυτού του είδους τη γλώσσα. Καταλαβαίνω ότι είσαι απογοητευμένος και ότι δεν σου αρέσει, αλλά δεν θέλω αυτές τις λέξεις».

Για την ιστορία ο Μπάεζ επικράτησε με 6-4, 7-6(5) και συνεχίζει στη φάση των «16» στο χωμάτινο 250άρι τουρνουά της γαλλική πόλης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα