Ο Ασλάν Καράτσεφ περιμένει Τσιτσιπά ή Στρουφ στα ημιτελικά στη Μαδρίτη

Ο Ασλάν Καράτσεφ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης
Ο Ασλάν Καράτσεφ νικώντας τον Ζανγκ Ζιζέν με 2-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης και περιμένει έναν από τους Τσιτσιπά ή Στρουφ.

Ο Ασλάν Καράτσεφ συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο Masters της Μαδρίτης, με τον 29χρονο Ρώσο να νικά τον Κινέζο, Ζανγκ Ζιζέν με 7-6(3), 6-4 και να προκρίνεται στην ημιτελική φάση. Εκεί θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, που θα αρχίσει το βράδυ της Πέμπτης (4/5, 21:00).

Ο Καράσεφ γίνεται ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του τουρνουά και φθάνει μέχρι τα ημιτελικά και μεταξύ άλλων στην πορεία του απέκλεισε τον Μεντβέντεφ στη φάση των «16» με 7-6(1), 6-4. Παράλληλα θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό τουρνουά Masters.

Στο 1ο σετ του προημιτελικού οι παίκτες κρατώντας το σερβίς τους έφθασαν στο τάι μπρέικ, εκεί ο Ζανγκ προηγήθηκε με 3-0, όμως ο Καράτσεφ με επτά σερί πόντους και με διπλό λάθος από τον Κινέζο στον 3-6, κατέκτησε το σετ με 7-6(3). Ο Καράτσεφ άρχισε με μπρέικ και αμέσως μετά έκανε το 2-0, διατήρησε το σερβί του και με love game έφθασε στο 6-4 και στην πρόκριση.

Ο Καράτσεφ έχει τρεις τίτλους στην καριέρα του, δύο το 2021 σε Ντουμπάι και Μόσχα και πέρυσι στο Σίδνεϊ, ενώ τον Ιανουάριο έπαιξε μέχρι τα ημιτελικά στο 250άρι τουρνουά στο Πούνε της Ινδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα