Ο Αλκαράθ… κατάπιε τον Ζβέρεφ και πέρασε στα προημιτελικά της Μαδρίτης

O Κάρλος Αλκαράθ πανηγυρίζει πόντο κατά του Ζβέρεφ στη Μαδρίτη
Ο Κάρλος Αλκαράθ μετέτρεψε σε περίπατο το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον Αλεξαντερ Ζβέρεφ (6-1, 6-2) και συνεχίζει στην 8αδα της Μαδρίτης.

Αλλη μία… τρομακτική εμφάνιση από τον Κάρλος Αλκαράθ στην Μαδρίτη.

Ο Ισπανός τενίστας έκανε τα πάντα σωστά απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και με σκορ 6-1, 6-2, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Ο Αλκαράθ έκανε μία ασύλληπτη εμφάνιση στο πρώτο σετ, απέναντι σε έναν απελπισμένο Ζβέρεφ. Εχασε μόνο δύο πόντους στο σερβίς του και αυτούς από τα δύο μοναδικά αβίαστα λάθη που είχε! Ο Ζβέρεφ βρέθηκε να χάνει με 3-0 και αμέσως μετά πήρε το μοναδικό του game στο σετ, με τον Αλκαράθ να είναι σαρωτικός με 10 winners.

Στο δεύτερο ο Ζβέρεφ έδειχνε να ισορροπεί το ματς, όμως στο 2-2 δέχτηκε το break από τον ισπανό. Εκεί ήρθε η… κατάρρευση από τον Γερμανό που είχε τραγικά ποσοστά σε επιθέσεις πάνω στο φιλέ (4/15), με αποτέλεσμα να δεχτεί ένα ακόμη break και να χάσει το ματς με συνοπτικές διαδικασίες.

Ετσι ο Αλκαράθ πάει αύριο να παίξει στις 17:00 με τον Κάρεν Χατσάνοφ στον προημιτελικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα