Ο Μπάεζ ξεπέρασε τον Τζιρόν και θα παίξει με Τσιτσιπά ή Τιμ

Ο Μπάεζ ξεπέρασε τον Τζιρόν και θα παίξει με Τσιτσιπά ή Τιμ
Με ανατροπή από 0-1, ο Σεμπάστιαν Μπάεζ επικράτησε του Μάρκος Τζιρόν και αν ο Τσιτσιπάς κάνει το… χρέος του, θα τον βρει μπροστά του στον τρίτο γύρο.

Ο Σεμπάστιαν Μπάεζ περιμένει να μάθει το βράδυ αν στον τρίτο γύρο της Μαδρίτης θα παίξει με τον Στέφανο Τσιτσιπά ή τον Ντομινίκ Τιμ.

Ο Αργεντινός έκανε την ανατροπή στο ματς με τον Μάρκος Τζιρόν, επικρατώντας με 3-6, 6-3, 6-4 και συνεχίζει στην ισπανική πρωτεύουσα.

Σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς προκριθεί, θα είναι η δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση. Η προηγούμενη ήταν πέρυσι στο Australian Open όπου ο Στέφανος είχε επικρατήσει με 3-1 σετ στον δεύτερο γύρο.

Ο Μεντβέντεφ συνεχίζει στην Μαδρίτη, εκτός ο Αλιασίμ

Στον τρίτο γύρο προκρίθηκε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος επικράτησε του Ιταλού Βαβασόρι με 6-4, 6-3 και περιμένει τον Σεφτσένκο ο οποίος έκανε σούπερ έκπληξη κόντρα στον Λεχέτσκα (6-1, 6-1).

Εκπληξη είχαμε με τον αποκλεισμό του Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ ο οποίος ηττήθηκε από τον φορμαρισμένο Λάγιοβιτς με 2-6, 6-3, 6-7 (5). Ο Σέρβος παίζει με Στρουφ στον τρίτο γύρο.

Εκεί θα συναντηθούν και οι ΝτεΜινόρ και Καράτσεφ μετά τις νίκες τους επί των Τσεκινάτο (6-4, 7-6) και Βαν ντε Ζάντσουλπ (6-2, 7-5) αντιστοιχα.

Στον τρίτο γύρο πέρασαν και οι δύο καλεσμένοι στο Τατόι την περασμένη Δευτέρα. Ο Τιάφο επικράτησε με 6-3, 7-6 του Ετσεβερί και ο Φριτζ με 7-6, 6-4 του Ο' Κόνελ, σε ένα πρώτο σετ όπου ο Φριτζ χρειάστηκε 8 set point για να κερδίσει το tie break με 13-11!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα