Ο Μπάεζ ξεπέρασε τον Τζιρόν και θα παίξει με Τσιτσιπά ή Τιμ

Ο Μπάεζ ξεπέρασε τον Τζιρόν και θα παίξει με Τσιτσιπά ή Τιμ
Με ανατροπή από 0-1, ο Σεμπάστιαν Μπάεζ επικράτησε του Μάρκος Τζιρόν και αν ο Τσιτσιπάς κάνει το… χρέος του, θα τον βρει μπροστά του στον τρίτο γύρο.

Ο Σεμπάστιαν Μπάεζ περιμένει να μάθει το βράδυ αν στον τρίτο γύρο της Μαδρίτης θα παίξει με τον Στέφανο Τσιτσιπά ή τον Ντομινίκ Τιμ.

Ο Αργεντινός έκανε την ανατροπή στο ματς με τον Μάρκος Τζιρόν, επικρατώντας με 3-6, 6-3, 6-4 και συνεχίζει στην ισπανική πρωτεύουσα.

Σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς προκριθεί, θα είναι η δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση. Η προηγούμενη ήταν πέρυσι στο Australian Open όπου ο Στέφανος είχε επικρατήσει με 3-1 σετ στον δεύτερο γύρο.

Ο Μεντβέντεφ συνεχίζει στην Μαδρίτη, εκτός ο Αλιασίμ

Στον τρίτο γύρο προκρίθηκε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος επικράτησε του Ιταλού Βαβασόρι με 6-4, 6-3 και περιμένει τον Σεφτσένκο ο οποίος έκανε σούπερ έκπληξη κόντρα στον Λεχέτσκα (6-1, 6-1).

Εκπληξη είχαμε με τον αποκλεισμό του Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ ο οποίος ηττήθηκε από τον φορμαρισμένο Λάγιοβιτς με 2-6, 6-3, 6-7 (5). Ο Σέρβος παίζει με Στρουφ στον τρίτο γύρο.

Εκεί θα συναντηθούν και οι ΝτεΜινόρ και Καράτσεφ μετά τις νίκες τους επί των Τσεκινάτο (6-4, 7-6) και Βαν ντε Ζάντσουλπ (6-2, 7-5) αντιστοιχα.

Στον τρίτο γύρο πέρασαν και οι δύο καλεσμένοι στο Τατόι την περασμένη Δευτέρα. Ο Τιάφο επικράτησε με 6-3, 7-6 του Ετσεβερί και ο Φριτζ με 7-6, 6-4 του Ο' Κόνελ, σε ένα πρώτο σετ όπου ο Φριτζ χρειάστηκε 8 set point για να κερδίσει το tie break με 13-11!

 

ATP Τελευταία Νέα