Μεντβέντεφ: Έβαλε τέλος στο σερί του Τζόκοβιτς και τελικός στο Ντουμπάι

Μεντβέντεφ: Έβαλε τέλος στο σερί του Τζόκοβιτς και τελικός στο Ντουμπάι
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πήρε το ντέρμπι των ημιτελικών από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Ντουμπάι με 6-4, 6-4 και έκλεισε ραντεβού με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι αυτός που υποχρέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρώτη του ήττα έπειτα από 20 διαδοχικές νίκες. Ο Μεντβέντεφ επικράτησε με 6-4, 6-4 και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του 500αριού τουρνουά στο Ντουμπάι.

Ο τελικός του Σαββάτου (4/3, 17:00) θα έχει χρώμα ρωσικό, με τον Μεντβέντεφ να συναντά τον κάτοχο του τίτλου, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Μεντβέντεφ μετρά 13 διαδοχικές νίκες στο tour και διεκδικεί τον 3ο συνεχόμενο τίτλο του στις τρεις τελευταίες εβδομάδες, μετά από το Ρότερνταμ και την Ντόχα.

O Μεντβέντεφ έκανε τα δυο πρώτα μπρέικ της αναμέτρησης και μάλιστα συνεχόμενα, για να προηγηθεί με 5-2 στο 1ο σετ. Την πρώτη φορά που σέρβιρε για το σετ ο Τζόκοβιτς πέτυχε μπρέικ και έπειτα μείωσε σε 5-4, στη δεύτερη ευκαιρία ο Μεντβέντεφ κατέκτησε το σετ με 6-4.

Ο Μεντβέντεφ με μπρέικ προηγήθηκε με 2-0 στο 2ο σετ. Κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμα αυτό μέχρι και το τέλος για να φθάσει ξανά στο 6-4 και στην τελική νίκη

 

ATP Τελευταία Νέα