O Χουρκάτζ κατέκτησε τον τίτλο στη Μασσαλία

Newsroom
O Χουρκάτζ κατέκτησε τον τίτλο στη Μασσαλία
Ο Χούμπερτ Χουρκάτζ νίκησε τον Μπενζαμίν Μπονζί με 2-0 σετ στον τελικό του 250αριού τουρνουά της Μασσαλίας, φθάνοντας στον έκτο τίτλο της καριέρας του.

Ο Χούμπερτ Χουρκάτζ είναι ο νέος πρωταθλητής στο 250άρι τουρνουά της Μασσαλίας, με τον Πολωνό να νικά τον Γάλλο, Μπενζαμίν Μπονζί με 6-3, 7-6(4) και κατέκτησε τον 6ο τίτλο της καριέρας του και πρώτο για το 2023, παραμένοντας στο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 26χρονος Πολωνός ήταν πολύ καλός από τη γραμμή του σερβίς, έχοντας 19 άσους και κερδίζοντας το 93% των πόντων στα πρώτα του σερβίς (41/44).

Το μοναδικό σημείο που βρέθηκε υπό πίεση, ήταν στο 12ο game του 2ου σετ, όπου όμως έσωσε τρία set points και κράτησε το σερβίς του για να στείλει το σετ στο tie-break. Εκεί φρόντισε να επικρατήσει με 7-4 και να τελειώσει την υπόθεση νίκη, σε μία ώρα και 30 λεπτά παιχνιδιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα