Μάρεϊ - Βαβρίνκα 2-1: Ο Σκωτσέζος πήρε το... vintage game στο Σινσινάτι

Newsroom
Μάρεϊ - Βαβρίνκα 2-1: Ο Σκωτσέζος πήρε το... vintage game στο Σινσινάτι
Σε μια συνάντηση πρώην «γιγάντων» ο Αντι Μάρεϊ κέρδισε τον Σταν Βαβρίνκα σε παιχνίδι που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες.

Σε άλλες εποχές ο Αντι Μάρεϊ και ο Σταν Βαβρίνκα θα μπορούσαν να παίζουν σε τελικούς μεγάλων τουρνουά ή και grand slam. Εχουν κατακτήσει κάμποσα εξάλλου...

Οι πολλοί τραυματισμοί που είχαν και οι δύο τα προηγούμενα 3 χρόνια, τους άλλαξε την καριέρα και έφτασαν να παίζουν στον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Η μονομαχία τους όμως θύμισε τις παλιές καλές τους εποχές.

Νικητής αναδείχθηκε ο Μάρεϊ ο οποίος μετά από 2 ώρες και 57 λεπτά, κέρδισε με 7-6, 5-7, 7-5, σε ένα ματς με ωραίες φάσεις.

Τα στατιστικά τους ήταν σχεδόν παρόμοια (11-10 άσοι ο Μάρεϊ, 37-28 winners ο Βαβρίνκα, 30-27 αβίαστα λάθη ο Μάρεϊ) και ο αγώνας κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Ο Σκωτσέζος μέσα σε αποθέωση, πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο όπου τον περιμένει ο συμπατριώτης του, Κάμερον Νόρι, που με την σειρά του επικράτησε του Χόλγκερ Ρούνε με 2-1 σετ (7-6, 4-6, 6-4) σε ένα ακόμη συναρπαστικό ματς του πρώτου γύρου.

Ενδιαφέρον είχαν και οι αναμετρήσεις του Σβάρτσμαν με τον Μολτσάν (5-7, 6-4, 6-2 ο Αργεντινός) και του Μπούστα με τον Σερουντόλο (6-7, 6-4, 6-2 ο Ισπανός) που κρίθηκαν με ανατροπή από τους νικητές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα