Μπερετίνι: Πήγε τελικό στη Στουτγάρδη και… τα έβαλε με το Wimbledon

Newsroom
Μπερετίνι: Πήγε τελικό στη Στουτγάρδη και… τα έβαλε με το Wimbledon
O Ματέο Μπερετίνι ξανά σε τελικό μετά από ένα σχεδόν χρόνο, κυνηγάει τον τίτλο στη Στουτγάρδη.

Η τελευταία φορά που είδε τον εαυτό του σε τελικό ο Ματέο Μπερετίνι, ήταν στο περσινό Wimbledon.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, ξανά στο γρασίδι, θα αγωνιστεί αύριο (12/6) σε έναν ακόμη τελικό, αυτή τη φορά στη Στουτγάρδη. Ο Ιταλός τενίστας κέρδισε με 2-0 σετ τον Οσκαρ Οτε, χάρη σε δύο tie break 7-6 (7), 7-6 (5) και έστω κι έτσι βρήκε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο αύριο.

Ο Μπερετίνι επέστρεψε από επέμβαση στο χέρι και χωρίς να παίξει σπουδαίο τένις, κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό στην αγαπημένη του επιφάνεια. Όμως, αυτό που τον έχει προβληματίσει, είναι το ότι ακόμη κι αν δει τον εαυτό του να σηκώνει την κούπα, σύντομα θα τον δει εκτός Top10 ακόμη κι αν… κατακτήσει το Wimbledon.

Αυτό γιατί το grand slam δεν θα δώσει βαθμούς λόγω της απόφασης της ATP, με τον Ιταλό να χάνει 1.200 από την περσινή παρουσία του στον τελικό.

«Έχω μπλέξει τελείως. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, έχω τόσους βαθμούς να υπερασπιστώ και τώρα δεν μπορώ να τους υπερασπιστώ όλους. Δεν έχω την καλύτερη διάθεση και όλοι παλεύουμε για βαθμούς. Θα παίξω σε όσο το δυνατόν περισσότερα τουρνουά. Φέτος το Wimbledon θα είναι τελείως διαφορετικό για τους παίκτες. Είναι κακό αυτό που συνέβη για τους Ρώσους και τους Λευκορώσους, αλλά δεν είναι δίκαιο ούτε για τους υπόλοιπους παίκτες» ανέφερε φανερά ενοχλημένος με την κατάσταση ο Μπερετίνι.

  • Tags:
 

ATP Τελευταία Νέα