Τσιτσιπάς: Ο Στρίκερ αντίπαλος του Στέφανου στον δεύτερο γύρο της Στουτγάρδης

Newsroom
Τσιτσιπάς: Ο Στρίκερ αντίπαλος του Στέφανου στον δεύτερο γύρο της Στουτγάρδης
Μετά από ένα ματς που κράτησε πάνω από 2,5 ώρες και ένα… ρεσιτάλ άσων, ο Ντομινίκ Στρίκερ κέρδισε τον Μαξίμ Κρέσι με 2-1 σετ και θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στον β’ γύρο της Στουτγάρδης.

Σε τρία tie break κρίθηκε ο αγώνας του Μαξίμ Κρέσι με τον Ντόμινικ Στρίκερ, ματς από το οποίο θα προέκυπτε ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο της Στουτγάρδης.

Και αυτός ήταν τελικά ο 19χρονος Ελβετός Στρίκερ ο οποίος μετά από 2 ώρες και 37 λεπτά, επικράτησε με 2-1 σετ του Νο200 στον κόσμο, από την Ελβετία (6-7, 7-6, 7-6).

Το πρώτο tie break κατέληξε στον Αμερικανό με 7-2, ενώ έχασε το δεύτερο με 7-5. Στο τρίτο ο Στρίκερ βρήκε μίνι break από διπλό λάθος του Κρέσι και το πήρε με 7-2, για να πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο, μετά από άλλα δύο συνεχόμενα διπλά λάθη του Αμερικανού!

Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά από το σερβίς των δύο αντιπάλων καθώς αμφότεροι έκαναν από ένα break σε όλο το ματς, ενώ είχαν 16 (Κρέσι) και 19 (Στρίκερ) άσους!

Παράλληλα, 14 διπλά λάθη είχε στο σερβίς ο Αμερικανός και 8 ο αντίπαλός του.

Ο αγώνας του Ελβετού τενίστα με τον Τσιτσιπά θα είναι ο πρώτος μεταξύ τους και με διαφορά ο σημαντικότερος αγώνας στην μέχρι τώρα καριέρα του Στρίκερ που έχει ρεκόρ καριέρας στο Tour... 5-4. Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει με Top10 ή Top20 παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα