Zβέρεφ σε Αλκαράθ: «Είσαι ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο»

Newsroom
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αποθέωσε τον Αλκαράθ και ζήτησε συγνώμη για την εμφάνισή του στον τελικό της Μαδρίτης.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είπε αυτό που όλος ο κόσμος βλέπει εδώ και τρεις μήνες.

Οτι ο Κάρλος Αλκαράθ είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο. Στην απονομή του τροπαίου πρώτα μίλησε ο ηττημένος, με τον Ζβέρεφ να λέει χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια Καρλίτο. Είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτήν την στιγμή κι ας είσαι μόλις 19! Είναι δεδομένο πως θα γίνεις το νούμερο 1 της ATP και είναι πολύ καλό για το άθλημά μας που σ' αυτή την χρονική στιγμή παρουσιάστηκες εσύ. Θα κερδίσεις το συγκεκριμένο τουρνουά πολλές φορές, δε χωρά αμφιβολία. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου, με την οποία έχω συνεργαστεί για λίγο και ξέρω τι δουλειά κάνουν. Δυστυχώς σήμερα δεν πρόσφερα και τον καλύτερο τελικό στους θεατές».

Αλκαράθ: «Δεν μπορώ να εκφράσω πως αισθάνομαι»

Από την πλευρά του ο Αλκαράθ δεν είχε και πολλά να πει καθώς ακόμη… ζει το όνειρό του. Μάλλον ούτε ο ίδιος πιστεύει αυτά που έχει πετύχει.

«Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στο να γίνει αυτό το τουρνουά, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο για μένα. Από 7-8 ετών που ερχόμουν να το δω σαν θεατής, ήταν όνειρό μου να το κατακτήσω κάποια στιγμή στην καριέρα μου. Δεν έχω λόγια για να εκφράσω το πώς αισθάνομαι αυτή την στιγμή. Σας ευχαριστώ που με στηρίζετε από την πρώτη στιγμή, σε κάθε δυσκολία είστε στο πλευρό μου και νομίζω τα έχουμε πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Από την πρώτη ημέρα έχω νιώσει την αγάπη σας και ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό» ανέφερε.