Μάρεϊ: «Δεν έχω καμία ελπίδα με Τζόκοβιτς, είναι Νο1 και παίζω με μεταλλικό ισχίο»

Newsroom
Μάρεϊ: «Δεν έχω καμία ελπίδα με Τζόκοβιτς, είναι Νο1 και παίζω με μεταλλικό ισχίο»
Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Αντι Μάρεϊ ξεκαθάρισε το ποιος είναι το φαβορί στο παιχνίδι του με τον Τζόκοβιτς.

Ο Αντι Μάρεϊ ύριο θα δώσει ξανά αγώνα κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Μαδρίτη.

Πέρασαν πέντε χρόνια από την τελευταία τους αναμέτρηση, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά καθώς ο Μάρεϊ είχε τραυματισμούς και έμεινε για σημαντικό διάστημα μακριά από τα γήπεδα. Ποτέ δεν έγινε ο ίδιος παίκτης που βλέπαμε ως το 2018 και με φανερή την πρόθεσή του για χιούμορ, ξεκαθάρισε την θέση του για το αυριανό ματς.

«Θεωρητικά δεν έχω καμιά ελπίδα σ' αυτόν τον αγώνα. Εκείνος είναι στο Νο.1 του κόσμου και εγώ παίζω με μεταλλικό ισχίο, οπότε δεν θα έπρεπε να έχω καμία ελπίδα σ' αυτόν τον αγώνα» είπε μετά τη νίκη του με τον Σαποβάλοφ.

«Είναι μια καλή ευκαιρία για να δω που βρίσκεται το παιχνίδι μου και να τον αντιμετωπίσω ξανά. Είχαμε τόσες πολλές σπουδαίες μάχες όλα αυτά τα χρόνια, σε κάποια από τα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου. Νομίζω έχουμε παίξει στους τελικούς όλων των Grand Slams, έχουμε παίξει στον τελικό αυτού του τουρνουά εδώ. Θα έχω την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσω ξανά, κάτι που δεν ήξερα αν θα μπορούσα να κάνω, οπότε θα το απολαύσω, θα δώσω το καλύτερο που μπορώ και θα δω που βρίσκομαι» πρόσθεσε ο Μάρεϊ.

 

ATP Τελευταία Νέα