Σίνερ – Ζβέρεφ 1-2: Με ανατροπή στα ημιτελικά ο Γερμανός, περιμένει Τσιτσιπά η Σβάρτσμαν

Newsroom
Σίνερ – Ζβέρεφ 1-2: Με ανατροπή στα ημιτελικά ο Γερμανός, περιμένει Τσιτσιπά η Σβάρτσμαν
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρήκε τον τρόπο και κέρδισε τον Γιάνικ Σίνερ στην ματσάρα των προημιτελικών στο Μόντε Κάρλο.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ήταν αυτός που πήρε το τρίτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο.

Στο σπουδαίο ματς με τον Γιάνικ Σίνερ έκανε την ανατροπή και με 2-1 σετ (5-7, 6-3, 7-6 μετά από 3 ώρες και 7 λεπτά) έφτασε στην 4αδα όπου περιμένει τον Τσιτσιπά ή τον Σβάρτσμαν.

Ο Γερμανός ξεκίνησε εντυπωσιακά και με ένα γρήγορο break βρέθηκε να έχει προβάδισμα με 4-1. Ωστόσο ο Ιταλός κατάφερε να βρει απάντηση και στο 4-2 έκανε break στο σερβίς του Ζβέρεφ, για να ισοφαρίσει σε 4-4 στη συνέχεια. Στο 5-5 ο Ζβέρεφ υπέπεσε σε διπλό λάθος και έδωσε το break στον Σίνερ που στη συνέχεια έκλεισε το σετ.

Από ένα break είχαν νωρίς στο δεύτερο σετ οι δύο αντίπαλοι με το σκορ να είναι στο 2-2. Στο 3-3 ο Ζβέρεφ κράτησε το σερβίς του και έφτασε σε break από τα λάθη του αντιπάλου του, σερβίροντας στη συνέχεια για να ισοφαρίσει σε 1-1 στα σετ.

Στο τρίτο σετ ο Γερμανός στο 1-1 έκανε break, όμως ο Σίνερ απάντησε σε ένα σημείο όπου το κοινό εκνεύρισε τον Ζβέρεφ… πανηγυρίζοντας τα χαμένα του σερβίς και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Ιταλού που ήταν λες και έπαιζε στην έδρα του.

Ωστόσο ο Σίνερ στο 3-3 έκανε «δώρο» ένα break στον Ζβέρεφ με διπλό λάθος και ο Γερμανός έφτασε στο 5-3. O Ιταλός μείωσε στο σερβίς του σε 5-4, με τον Ζβέρεφ να σερβίρει για το ματς, αλλά να κάνει εγκληματικά λάθη, «προσφέροντας» το 5-5 στον αντίπαλό του.

Το σετ οδηγήθηκε στο tie break όπου μετά το 2-2 οι δύο αντίπαλοι έκαναν επτά mini break στη σειρά! Και το όγδοο ήταν υπέρ του Ζβέρεφ που πήρε το εισιτήριο για την 4αδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα