ATP Finals: Back to back τελικός για τον Μεντβέντεφ (vids)

Αντώνης Πατσούρας
ATP Finals: Back to back τελικός για τον Μεντβέντεφ (vids)
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε με 6-4, 6-2 του Κάσπερ Ρουντ και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (18:00, Cosmote Sport 6) του ATP Finals όπου θα παίξει με Τζόκοβιτς ή Ζβέρεφ.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα παίξει στον τελικό του ATP Finals.

O Ρώσος που κλείνει τη χρονιά στο Νο2 κόσμου το 2020 κατέκτησε στο Λονδίνο τον τίτλο και το Σάββατο απέκλεισε σε 1.19' με 6-4,6-2 τον Κάσπερ Ρουντ για να κλείσει για θέση στον τελικό.

Την Κυριακή (18:00, Cosmote Sport 6) θα διεκδικήσει τον 2ο τίτλο του αυτή τη φορά στο Τορίνο απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς ή τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που παίζουν στις 22:00.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα κυνηγήσει τον 14ο τίτλο του και τον 5ο στο 2021. Ο Κάσπερ Ρουντ από την άλλη κλείνει τη χρονιά στο Νο8, με 5 τίτλους και με 55 νίκες!

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ και στο 3ο γκέιμ ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα έχει 2 μπρέικ πόιντ και με το 2ο θα φτάσει σε μπρέικ και στο 2-1.

Ο Ρώσος θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο αλλά θα το σβήσει ο Νορβηγός για να μειώσει σε 3-2. Ο Μεντβέντεφ θα κρατήσει το σερβίς του έως το φινάλε και θα κλείσει το σετ στο 6-4.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα βρει ευκαιρία για διπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ του 2ου σετ αλλά ο Κάσπερ Ρουντ θα το σβήσει. Θα έχει όμως και άλλο μπρέικ πόιντ και θα φτάσει στο 3-2 με μπρέικ.

Ο Ρώσος θα έχει άλλο ένα μπρέικ πόιντ στο 7ο και με μπρέικ πάει στο 5-2! Με το σερβίς του ο Ρώσος θα κλείσει το σετ στο 6-2.

@Photo credits: Twitter ATP
 

ATP FINALS Τελευταία Νέα