ATP Finals: Στα ημιτελικά στο Τορίνο ο Τζόκοβιτς (vids)

Αντώνης Πατσούρας
ATP Finals: Στα ημιτελικά στο Τορίνο ο Τζόκοβιτς (vids)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 6-3,6-2 του Αντρέι Ρούμπλεφ στη 2η ημέρα του ομίλου του ATP Finals στο Τορίνο και προκρίθηκε ως πρώτος στον ημιτελικό.

Στα ημιτελικά του ATP Finals του Τορίνο προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος που έκλεισε τη χρονιά στο Νο1 κόσμου για 7η φορά επικράτησε με 6-3,6-2 του Αντρέι Ρούμπλεφ στη 2η ημέρα του ομίλου του και ως πρώτος προκρίθηκε στους "4".

Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγει στον ημιτελικό του Σαββάτου τον Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος είναι πρώτος στον άλλο όμιλο και η λογική μας λέει ότι θα συναντήσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παίξει την Παρασκευή με τον Κάμερον Νόρι και ο Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Κάσπερ Ρουντ.

Το βράδυ (22:00) της Τετάρτης θα δούμε και τον αγώνα του Ρουντ με τον Νόρι με τον Ρούμπλεφ να έχει ελπίδες να περάσει ως 2ος και από σήμερα.

O αγώνας

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα ξεκινήσει με μπρέικ στο 1ο σετ (1-0) και ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα το πάρει αμέσως πίσω για το 1-1. Με υπομονή και φοβερά χτυπήματα θα φτάσει σε μπρέικ στο 8ο (5-3) και θα κλείσει το σετ στο 6-3.

Στο 2ο θα έρθουν άλλα δυο μπρέικ και η επικράτηση με 6-2. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε 81% κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς και ο Αντρέι Ρούμπλεφ 56%.

Τα μπρέικ πόιντ ήταν 4/6 και 1/1.

@Photo credits: Twitter Paris Masters

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα