ATP Finals: Φοβερός Σίνερ "ισοπέδωσε" τον Χούρκατς (vids)

Αντώνης Πατσούρας
ATP Finals: Φοβερός Σίνερ "ισοπέδωσε" τον Χούρκατς (vids)
O Γιανίκ Σίνερ επικράτησε με 6-2,6-2 του Χούμπερτ Χούρκατς στην πρεμιέρα του στο ATP Finals στο Τορίνο.

Σαν έτοιμος από καιρό ο Γιανίκ Σίνερ που πήρε το μεσημέρι της Τρίτης τη θέση του Ματέο Μπερετίνι το βράδυ της ίδιας ημέρας "ισοπέδωσε" τον Χούμπερτ Χούρκατς στην πρεμιέρα του στο ATP Finals στο Τορίνο.

Ο 20χρονος Ιταλός τενίστας επικράτησε με 6-2,6-2 του Χούμπερτ Χούρκατς και την Πέμπτη θα παίξει με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στην 3η ημέρα του ομίλου.

Ο Ρώσος είναι ήδη στα ημιτελικά και λογικά την Πέμπτη ο Ζβέρεφ θα βγάλει νοκ άουτ τον Χούρκατς και θα πάρει το 2ο εισιτήριο.

O Γιανίκ Σίνερ έγινε ο νεότερος τενίστας μετά από τον Λέιτον Χιούτ (19 ετών, 2000) που κερδίζει στο ντεμπούτο του στο ATP Finals.

Στο 1ο σετ ο Σίνερ φτάνει σε μπρέικ στο 3ο γκέιμ (2-1) και με νέο μπρέικ θα πάει στο 4-1 για να κλείσει στο 6-2. Πάλι στο 3ο γκέιμ του 2ου θα έρθει το μπρέικ (2-1) απλά θα πετύχει το 2ο στο 7ο γκέιμ (5-2).

Πλέον ο Χούρκατς έχει 2/2 ήττες και θα συναντήσει τον Ζβέρεφ.

@Photo credits: Twitter ATP

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα