ATP Finals: Προβάδισμα Μεντβέντεφ, 2-1 τον Ζβέρεφ στο Τορίνο (vids)

Αντώνης Πατσούρας
ATP Finals: Προβάδισμα Μεντβέντεφ, 2-1 τον Ζβέρεφ στο Τορίνο (vids)
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε με 6-3, 6-7 (3), 7-6 (6) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και διπλασίασε τις νίκες του στο ATP Finals στο Τορίνο.

Δυο στις δυο νίκες για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο ATP Finals στο Τορίνο.

Ο Ρώσος που το 2020 κατέκτησε το ATP Finals στο Λονδίνο μετά από 2.35' επικράτησε με 6-3, 6-7 (3), 7-6 (6) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, έφτασε στις δυο νίκες και έχει πλέον προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Την Πέμπη ο Ρώσος θα παίξει με τον Ματέο Μπερετίνι και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Αυτή είναι η 7η σερί νίκη του Ντανίλ Μεντβέντεφ σε ATP Finals και η 6η νίκη του σε 11 παιχνίδια απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος στην πρεμιέρα νίκησε τον Ματέο Μπερετίνι.

Ο αγώνας

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ σβήνει μπρέικ πόιντ στο 1ο γκέιμ και με μπρέικ θα προηγηθεί με 2-0 στο 1ο σετ ενώ θα σβήσει και άλλο μπρέικ πόιντ για το 3-0 και θα κλείσει τελικά στο 6-3.

Στο 2ο σετ ο Ρώσος σβήνει μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ και θα οδηγηθούμε σε τάι μπρέικ. Εκεί με δυο μίνι μπρέικ θα πάει στο 4-1 ο Ζβέρεφ και θα κλείσει στο 7-6 (3).Στο 3ο σετ και στο 11ο γκέιμ ο Μεντβέντεφ θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να προηγηθεί με 6-5 όμως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα στείλει και αυτό το σετ στο τάι μπρέικ.

Ξεκίνημα με μίνι μπρέικ για τον "Σάσα" αλλά θα το πάρει πίσω ο Μεντβέντεφ (2-1). Νέο μίνι μπρέικ και 3-1 για τον Ζβέρεφ και θα πάει στο 4-2. Απαντά με μίνι μπρέικ (4-3) ο Ρώσος και με το σερβίς του θα περάσει μπροστά με 5-4.

Με σπουδαία επιστροφή ο Μεντβέντεφ θα εξασφαλίσει διπλό ματς πόιντ. Τα σβήνει και τα δυο ματς πόιντ ο Γερμανός για το 6-6. Νέο ματς πόιντ του Μεντβέντεφ (στο σερβίς του Ζβέρεφ) και θα κλείσει το παιχνίδι!

@Photo credits: Twitter ATP

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα