ATP Finals: Προβάδισμα Μεντβέντεφ, 2-1 τον Ζβέρεφ στο Τορίνο (vids)

Αντώνης Πατσούρας
ATP Finals: Προβάδισμα Μεντβέντεφ, 2-1 τον Ζβέρεφ στο Τορίνο (vids)
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε με 6-3, 6-7 (3), 7-6 (6) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και διπλασίασε τις νίκες του στο ATP Finals στο Τορίνο.

Δυο στις δυο νίκες για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο ATP Finals στο Τορίνο.

Ο Ρώσος που το 2020 κατέκτησε το ATP Finals στο Λονδίνο μετά από 2.35' επικράτησε με 6-3, 6-7 (3), 7-6 (6) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, έφτασε στις δυο νίκες και έχει πλέον προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Την Πέμπη ο Ρώσος θα παίξει με τον Ματέο Μπερετίνι και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Αυτή είναι η 7η σερί νίκη του Ντανίλ Μεντβέντεφ σε ATP Finals και η 6η νίκη του σε 11 παιχνίδια απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος στην πρεμιέρα νίκησε τον Ματέο Μπερετίνι.

Ο αγώνας

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ σβήνει μπρέικ πόιντ στο 1ο γκέιμ και με μπρέικ θα προηγηθεί με 2-0 στο 1ο σετ ενώ θα σβήσει και άλλο μπρέικ πόιντ για το 3-0 και θα κλείσει τελικά στο 6-3.

Στο 2ο σετ ο Ρώσος σβήνει μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ και θα οδηγηθούμε σε τάι μπρέικ. Εκεί με δυο μίνι μπρέικ θα πάει στο 4-1 ο Ζβέρεφ και θα κλείσει στο 7-6 (3).Στο 3ο σετ και στο 11ο γκέιμ ο Μεντβέντεφ θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να προηγηθεί με 6-5 όμως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα στείλει και αυτό το σετ στο τάι μπρέικ.

Ξεκίνημα με μίνι μπρέικ για τον "Σάσα" αλλά θα το πάρει πίσω ο Μεντβέντεφ (2-1). Νέο μίνι μπρέικ και 3-1 για τον Ζβέρεφ και θα πάει στο 4-2. Απαντά με μίνι μπρέικ (4-3) ο Ρώσος και με το σερβίς του θα περάσει μπροστά με 5-4.

Με σπουδαία επιστροφή ο Μεντβέντεφ θα εξασφαλίσει διπλό ματς πόιντ. Τα σβήνει και τα δυο ματς πόιντ ο Γερμανός για το 6-6. Νέο ματς πόιντ του Μεντβέντεφ (στο σερβίς του Ζβέρεφ) και θα κλείσει το παιχνίδι!

@Photo credits: Twitter ATP
 

ATP FINALS Τελευταία Νέα