Μπαουτίστα Αγκούτ: Ο τενίστας που αγωνίζεται με το σήμα της Βιγιαρεάλ (pics)

Μπαουτίστα Αγκούτ: Ο τενίστας που αγωνίζεται με το σήμα της Βιγιαρεάλ (pics)
O διεθνής Ισπανός τενίστας Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ (πρώην Νο9) έως τα 14 έπαιζε ποδόσφαιρο στη Βιγιαρεάλ και το σήμα της είναι πάντα στη φανέλα του!

Μια από τις πλέον ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του ήταν η Τετάρτη 26 Μαϊου 2021 για τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Η ομάδα της καρδιάς του, η Βιγιαρεάλ, κατέκτησε απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το Europa League και ο Ισπανός τενίστας άνοιξε ... σαμπάνιες.

Ο Μπαουτίστα Αγκούτ που είναι μέλος της εθνικής Ισπανίας και έχει κατακτήσει το Davis Cup 2019 είναι πρώην Νο9 κόσμου αλλά πάνω από τενίστας είναι μέλος της Βιγιαρεάλ!

Ποδόσφαιρο ή τένις;

Ξεκίνησε από τα 4 να παίζει τένις με παρότρυνση του παππού του αλλά πάντα του άρεσε το ποδόσφαιρο. Έτσι ξεκίνησε στη Βιγιαρεάλ και είχε σημαντικές επιτυχίες στα πρωταθλήματα υποδομών.

Στα 14 του όμως θα έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Να επιλέξει ένα άθλημα. Επέλεξε το τένις και έχει φτάσει πολύ ψηλά αλλά είναι πάντα πιστός στην Βιγιαρεάλ και στη φανέλα του έχει πάντα το σήμα της!

Είναι μέλος του συλλόγου και η ομάδα τον έχει τιμήσει αρκετές φορές για την αγάπη που δείχνει προς αυτή! Αυτές τις ημέρες ζει ένα όνειρο και είναι "επικά" τα post του στα social media.

Συγχαρητήρια στην Βιγιαρεάλ για την κατάκτηση του Europa League έδωσε και ο Ράφα Ναδάλ.

Photo: Marca

 

Τελευταία Νέα