Belgrade Open: Θα παίξει στο Βελιγράδι πριν το Roland Garros ο Τζόκοβιτς

Gazzetta team
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα συμμετάσχει και στο 2ο τουρνουά του Βελιγραδίου πριν ταξιδέψει στο Παρίσι για το Roland Garros για το οποίο αισιδοξεί ότι μπορεί να φτάσει στο τέλος.

Μια εβδομάδα ξεκούρασης θα έχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από την συγκλονιστική του προσπάθεια στη Ρώμη η οποία όμως δεν στέφτηκε με επιτυχία αφού δεν κατέκτησε το τρόπαιο στο Italian Open.

Ο Σέρβος θα επιστρέψει στη χώρα του για να γιορτάσει και τα γενέθλια του στις 22/5 και θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Βελιγραδίου που αρχίζει εκείνη την ημέρα στην πρωτεύουσα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπαιξε και στο 1ο τουρνουά του Βελιγραδίου, μετά από το Monte Carlo Masters, αλλά αποκλείστηκε από τον Ασλάν Καράτσεφ. Τώρα όμως θέλει να το κατακτήσει και για λόγους ψυχολογίας αφού στις 30.5 αρχίζει το Roland Garros.

«Πιθανότατα θα έχουμε και κόσμο, οπότε θα παίξω μπροστά στους συμπατριώτες μου, κάτι που πάντα με γεμίζει ενέργεια. Θα πάω στο Παρίσι με καλή ψυχολογία, εντός και εκτός γηπέδου, γιατί θα περάσω και χρόνο με την οικογένειά μου, κάτι που δεν θα μπορούσα να κάνω αν έπρεπε να πάω στο Παρίσι νωρίτερα», είπε ο Νόλε για το τουρνουά ATP 250 στο Βελιγράδι και μίλησε και για το Roland Garros:

«Έχω αρχίσει να νιώθω καλά στο χώμα και πιστεύω πως αν παίξω όπως χθες και σήμερα, έχω καλές πιθανότητες να φτάσω μέχρι το τέλος στο Παρίσι. Φυσικά θα είναι μια μακρινή διαδρομή. Οι δυο τελευταίες μέρες όμως μου έδωσαν μεγάλη ώθηση για το χώμα. Βρήκα το παιχνίδι μου».

  • Tags: