ΣΑΚΚΑΡΗ - ΑΝΙΣΙΜΟΒΑ 2-1: Με ανατροπή στους "32" στη Μαδρίτη (vid)

Αντώνης Πατσούρας
ΣΑΚΚΑΡΗ - ΑΝΙΣΙΜΟΒΑ 2-1: Με ανατροπή στους "32" στη Μαδρίτη (vid)
Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε με επική ανατροπή με 0-6, 6-1, 6-4 την Αμάντα Ανισίμοβα και συνεχίζει στους "32" του Madrid Open.

Με επική ανατροπή η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στους "32" στο Madrid Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε με ανατροπή με 0-6, 6-1, 6-4 σε 1.49' την Αμερικανίδα (Νο38) Αμάντα Ανισίμοβα στον 1ο γύρο του Madrid Open και θα παίξει το Πάσχα με την νικήτρια του αγώνα Κονταβέιτ-Στογιάνοβιτς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το live του αγώνα.

«Περίπατος» Ανισίμοβα!

Στο 1ο σετ η Αμάντα Ανισίμοβα θα φτάσει σε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ και με την 3η θα πετύχει το μπρέικ και θα προηγηθεί με 2-0. Θα υπερασπιστεί το μπρέικ για το 3-0 και με νέο μπρέικ θα πάει στο 4-0!

Με το 3ο της μπρέικ η Ανισίμοβα θα επικρατήσει με 6-0 της Σάκκαρη σε 20'.

Με το ίδιο νόμισμα η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει στο 2ο σετ με διπλό μπρέικ πόιντ αλλά η Αμάντα Ανισίμοβα θα το σβήσει όπως θα σβήσει και το 3ο για να φτάσει στο 1-0! Η Ελληνίδα θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να ισοφαρίσει σε 1-1 και με μπρέικ θα αποκτήσει προβάσισμα (2-1).

Θα υπερασπιστεί το μπρέικ για το 3-1 και θα έχει τριπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ. Η Ανισίμοβα θα το σβήσει αλλά η Σάκκαρη θα έχει μια ακόμη ευκαιρία και με μπρέικ θα φτάσει στο 4-1.

Με το 3ο της μπρέικ θα πάει στο 6-1 και θα ισοφαρίσει τα σετ (1-1).

Η απόλυτη ανατροπή!

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει με μπρέικ (2-0) στο 3ο σετ και η Αμάντα Ανισίμοβα με μπρέικ θα μειώσει σε 2-1. Η Ελληνίδα όμως με νέο μπρέικ θα πάει στο 3-1 αλλά θα το πάρει πάλι πίσω η Αμερικανίδα για το 3-2.

Νέο μπρέικ και 4-2 για την Μαρία Σάκκαρη και θα σβήσει μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ για να πάει στο 5-2. Η Αμερικανίδα θα σβήσει ματς πόιντ και με μπρέικ θα μειώσει σε 5-4 αλλά η Σάκκαρη με μπρέικ θα κλείσει στο 6-4!

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED