Miami Open: Υπερασπίστηκε τον τίτλο της η Μπάρτι (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Miami Open: Υπερασπίστηκε τον τίτλο της η Μπάρτι (vids)
Το Νο1 κόσμου η Άσλεϊ Μπάρτι κατέκτησε τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της στο Miami Open. Στον τελικό επικράτησε με 6-3, 4-0 της Μπιάνκα Αντρεέσκου η οποία αποχώρησε από τον αγώνα με δάκρυα στα μάτια λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Τον 10ο τίτλο της καριέρας της κατέκτησε στο Miami Open η Άσλεϊ Μπάρτι.

Η Αυστραλή που ήταν και παρέμεινε στο Νο1 κόσμου μετά από το 2019 κατέκτησε τον τίτλο στο Miami Open και το 2021 (το 2020 δεν διεξήχθη) αφού στον τελικό επικράτησε με 6-3, 4-0 της Μπιάνκα Αντρεέσκου η οποία αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο που προκάλεσε πτώση της την ώρα του αγώνα.

Η Άσλεϊ Μπάρτι που απειλήθηκε στην διάρκεια του τουρνουά από την Ναόμι Οσάκα όσο αφορά το Νο1 κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή έχοντας 9186 πόντους έναντι 7985 της Ναόμι Οσάκα.

Η Μπιάνκα Αντρεέσκου που είχε μείνει εκτός δράσης το 2020 λόγω επέμβασης στο γόνατο δεν μπορούσε να πιστέψει τον νέο της τραυματισμό και όλοι ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό.

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ, η Μπάρτι με μπρέικ θα φτάσει στο 2-0 και η Αντρεέσκου θα το πάρει πίσω για το 3-2. Στο 6ο γκέιμ η Καναδή θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ αλλά η Αυστραλή με την 3η προσπάθεια θα πετύχει μπρέικ για το 4-2.

Θα κλείσει το σετ στο σερβίς της με 6-3.

Στο 2ο σετ, η Αυστραλή με 2 συνεχόμενα μπρέικ θα πάει στο 3-0, με το σερβίς της στο 4-0 και εκείνη την ώρα θα αποχωρήσει από το κορτη η Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Τα μπρέικ πόιντ ήταν 4/8 (Μπάρτι) και 1/2. Η Μπάρτι είχε 20 winners και 17 αβίαστα και η Αντρεέσκου 8 και 20.

H Μπάρτι έφτασε τις 12 σερί νίκες στο Miami Open ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι πρώτη φορά υπερασπίστηκε με επιτυχία τίτλο.

 

Τελευταία Νέα