Εκλογές ΕΦΟΑ: Δικαιώθηκαν δικαστικά 4 υποψήφιοι της παράταξης Γκλαβά

Gazzetta team
Οι Μουσάς, Δάσκος, Σταύρου, Κωνσταντίνου είχαν "κοπεί" από τα ψηφοδέλτια των εκλογών της 27ης Μαρτίου αλλά με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών η ΕΦΟΑ υποχρεούται να τους επιτρέψει τη συμμετοχή τους στην διαδικασία.

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών τέσσερις υποψήφιοι της παράταξης Θοδωρή Γκλαβά που διεκδικεί την διοίκηση της ΕΦΟΑ στις εκλογές της 27ης Μαρτίου θα λάβουν κανονικά μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Ο Νίκος Μουσάς, μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης και δικηγόρος, που είναι υποψήφιος για το ΔΣ αλλά και για αναπληρωτής εκπρόσωπος στην ΕΟΕ, προσέφυγε στα δικαστήρια μετά από την απόφαση της ΕΦΟΑ να μην τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια και δικαιώθηκε.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών χορήγησε στον Νίκο Μουσά αλλά και άλλα τρία μέλη της παράταξης Γκλαβά, τους Γρηγόρη Δάσκο, Βλαδίτση Σταύρου, Ζωή Παναγούλια-Κωνσταντίνου δικαστική διαταγή με την οποία η διοίκηση της ΕΦΟΑ υποχρεούται να περιλάβει τους υποψήφιους αυτούς στον κατάλογο υποψηφίων και να επιτρέψει τη συμμετοχή τους στις εκλογές.

Το δικαστήριο δέχθηκε την αίτηση και υποχρέωσε την ΕΦΟΑ να επιτρέψει τη συμμετοχή των υποψηφίων στις εκλογές της 27.3.2021.