ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ - ΠΕΡ 2-0: Ιδανική πρεμιέρα στο Ακαπούλκο (vids)

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ - ΠΕΡ 2-0: Ιδανική πρεμιέρα στο Ακαπούλκο (vids)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με 6-3, 6-1 τον Γάλλο Μπενουά Περ στον 1ο γύρο του Mexican Open και θα παίξει για μια θέση στα προημιτελικά στο Ακαπούλκο με τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ.

Στον 2ο γύρο του Mexican Open που διεξάγεται στο Ακαπούλκο προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο1 του ταμπλό απέκλεισε σε 1.08' με 6-3, 6-1 τον Γάλλο (Νο31) Μπενουά Περ και θα παίξει για μια θέση στα προημιτελικά με τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το live του αγώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 13 winners και 16 αβίαστα και ο Μπενουά Περ 15-24. Ο Γάλλος είχε και 9 (2) διπλά σφάλματα.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά στο Mexican Open στην "παρθενική" συμμετοχή του στο τουρνουά. Ο Γάλλος δεν σταμάτησε να γκρινιάζει στον διαιτητή για τις αποφάσεις του, χωρίς να έχει δίκαιιο, αλλά ο Έλληνας δεν επηρεάστηκε και έφτασε άνετα στη νίκη.

Ένα μπρέικ ήταν αρκετό!

Στο 1ο σετ και στο 2ο γκέιμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει μπρέικ πόιντ αλλά ο Μπενουά Περ θα το σβήσει. Θα φτάσει όμως στο μπρέικ με την 2η ευκαιρία και παράλληλα στο 2-0!

Ο Γάλλος θα μειώσει σε 3-1 και ο Έλληνας με άσο θα κλείσει το 5ο για το 4-1. Μετά από 3 ισοπαλίες ο Περ θα κλείσει το 6ο (4-2) και με άσο θα πάρει και το 8ο (5-3).

Τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κλείσει το σετ στο σερβίς του με 6-3.

Έκλεισε θέση στους "16"

Στο 1ο γκέιμ του 2ου σετ, ο Περ με διπλό σφάλμα θα δώσει μπρέικ πόιντ στον Τσιτσιπά και με νέο διπλό σφάλμα θα του χαρίσει το μπρέικ (1-0). Με το σερβίς του θα φτάσει στο 2-0 και με νέο μπρέικ στο 3-0.

Θα κρατήσει το σερβίς του για το 4-0 και ο Περ θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ στο 5ο για να μειώσει σε 4-1.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ του Μπενουά Περ για το 5-1 και με μπρέικ στο 6-1.

 

Τελευταία Νέα