«Θα σε βρω και θα σε καταστρέψω»: η πλάκα του Τσιτσιπά για την «κλοπή» ενός domain (vid)

Gazzetta team
«Θα σε βρω και θα σε καταστρέψω»: η πλάκα του Τσιτσιπά για την «κλοπή» ενός domain (vid)
Ένας χρήστης κατοχύρωσε το domain stefanostsitsipas.com βγάζοντας το σε δημοπρασία και ο Στέφανος Τσιτσιπάς του έκανε πλάκα μέσω του vlog που διατηρεί.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακάλυψε πως κάποιος χρήστης του διαδικτύου έχει κατοχυρώσει το domain στο όνομά του στη διεύθυνση stefanostsitsipas.com. Μάλιστα το είχε βγάλει σε δημοπρασία αξιώνοντας περισσότερα από 40.000 ευρώ.

Ο Έλληνας τενίστας το αποκάλυψε μέσω του vlog που διατηρεί. Σε αυτό, το οποίο ο Τσιτσιπάς το χαρακτήρισε ως το συντομότερο που έχει ανεβάσει στο κανάλι του, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός.

«Ποιος μπορεί να θέλει να αγοράσει αυτό το domain, εκτός από εμένα, σε αυτό το ποσό. Όποιος το έκανε αυτό, έχει πολύ χρόνο. Καλύτερα να πήγαινε μια βόλτα στο πάρκο, να πάει να δει καμιά ταινία, να βγάλει την κοπέλα του έξω. Αυτό είναι απαράδεκτο», σχολίασε ο Τσιτσιπάς.

Μάλιστα ο Έλληνας τενίστας έκανε και πλάκα απευθυνόμενος στον άγνωστο αυτόν χρήστη, λέγοντας χιουμοριστικά: «Θα σε βρω και θα σε καταστρέψω». Στο τέλος του βίντεο πάντως πρότεινε ειρήνη.

 

Τελευταία Νέα