Ο Ντιμπάλα μιλάει για τον φίλο του Σβάρτσμαν και αποθεώνει Φέντερερ (vid)

Gazzetta team
Ο Ντιμπάλα μιλάει για τον φίλο του Σβάρτσμαν και αποθεώνει Φέντερερ (vid)
Ο Αργεντίνος επιθετικός της Γιουβέντους κάνει ανάλυση για το τένις και μιλάει για Ναδάλ, Φέντερερ, Σβάρτσμαν και Roland Garros.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα άφησε για λίγο τις ποδοσφαιρικές ιστορίες στην άκρη και αποφάσισε να μιλήσει για τένις.

Ο διεθνής Αργεντίνος που παίζει στην Γιουβέντους κλήθηκε να κάνει από το σπίτι του τενιστική ανάλυση και τα πήγε περίφημα στην αναδρομή του μήνα! Απάντησε σε ερωτήσεις φαν του και έδειξε ότι είναι γνώστης.

Μίλησε για τον συμπατριώτη του Ντιέγκο Σβάρτσμαν ο οποίος είχε σπουδαία πορεία σε Roland Garros και Italian Open και τόνισε πως έχει εδώ και χρόνια καλή σχέση μαζί του ενώ σημείωσε ότι μετά από το ποδόσφαιρο του αρέσει το τένις.

Το τένις και ο Φέντερερ

Ένας από τους λόγους όπως αποκαλύπτει είναι ο Ρότζερ Φέντερερ. «Μου άρεσε το στυλ του Ρότζερ Φέντερερ. Πάντα προσπαθούσα να τον παρακολουθώ να παίζει και είναι ο λόγος που μου αρέσει το τένις», είπε ο άσος της Γιουβέντους για τον Ελβετό.

Ρωτήθηκε για το 13ο Roland Garros του Ράφα Ναδάλ και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει αυτό που έχει κάνει ενώ αν και του αρέσουν όλα τα Grand Slam έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στο Roland Garros λόγω της πόλης διεξαγωγής του.

Τέλος ανέφερε ότι οι Τζόκοβιτς, Σβάρτσμαν και Τιμ θα είχαν καλές επιδόσεις και στο ποδόσφαιρο.

 

Τελευταία Νέα