Top Seed Open: Καρδιακή αρρυθμία παρουσίασε η Κόντα

Gazzetta team
Top Seed Open: Καρδιακή αρρυθμία παρουσίασε η Κόντα
Η Τζοάνα Κόντα μετά από τον αγώνα της με την Μπούζκοβα στο Κεντάκι ένιωσε ενοχλήσεις στην καρδιά.

Καρδιακή αρρυθμία κατά την διάρκεια του αγώνα του 1ου γύρου του Top Seed Open με την Μαρίε Μπούζκοβα παροτσίασε η Τζοάνα Κόντα.

Η πρωταθλήτρια από την Βρετανία που είναι στο Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης και είχε παίξει στον τελικό στο Μαρόκο με την Σάκκαρη ένιωσε ενοχλήσεις από το 1ο σετ και έβαλε τα δάχτυλα της στο λαιμό για να "τσεκάρει" τους σφυγμούς.

«Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ηρεμήσω, στο σημείο που το σκορ ήταν 4-3 στο πρώτο σετ. Μετά από αυτό, ήμουν σε θέση να επικεντρωθώ στον αγώνα», είπε η Κόντα, ενώ μετά από τον αγώνα εξετάστηκε από τον γιατρό και σημείωσε όταν συνήλθε από την ζαλάδα:

«Αυξάνεται χωρίς λόγο. Δεν είχαμε παίξει πολύ μέχρι εκείνο το σημείο, δεν ένιωθα κουρασμένη. Και όμως δεν είχα δύναμη. Δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Παρουσιάζεται σε αγχωτικές και σε μη αγχωτικές καταστάσεις. Σε εκείνες τις στιγμές, δεν μπορώ να λειτουργήσω για τα πρώτα δευτερόλεπτα. Ανησυχώ. Θα υποβληθώ και πάλι σε ηλεκτροκαρδιογράφημμα. Αλλά τώρα, μάλλον, δεν θα συμβεί ξανά για έναν χρόνο».

Για την ιστορία ηττήθηκε με 6-4, 6-4.

 

Τελευταία Νέα