Σταν Βαβρίνκα: Από τενίστας κινηματογραφικός παραγωγός! (pic&vid)

Gazzetta team
Σταν Βαβρίνκα: Από τενίστας κινηματογραφικός παραγωγός! (pic&vid)
Ο Ελβετός τενίστας εκμεταλλεύτηκε την καραντίνα για να σχεδιάσει και να προχωρήσει στην παραγωγή ταινίας.

Ο Σταν Βαβρίνκα είναι ο μοναδικός τενίστας που έχει πάρει 3 Grand Slam στην εποχή της παντοκρατορίας των Big-3 και αν και 35 ετών είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο tour.

Ο Ελβετός τενίστας που πάντα ήταν λάτρης των ταινιών αποφάσισε στις ημέρες της καραντίνας λόγω του covid-19 να προχωρήσει σε κάτι που ήθελε να κάνει από παιδί.

Να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Αποφάσισε να μην κάνει τον ηθοποιό αλλά να είναι παραγωγός!

«Αυτή τη χρονιά ξεκίνησα μια μεγάλη πρόκληση, αυτή της παραγωγής μιας ταινίας. Είναι ένα παιδικό όνειρο για μένα! Και είχα την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία με τον αδερφό μου, Kev Adams. Έλαβα πολύ αγάπη από όλη την ομάδα και πέρασα μια υπέροχη μέρα. Ανυπομονώ να δω αυτή την ταινία», έγραψε στο Instagram.

Μαζί του είναι και ο Γάλλος ηθοποιός και κωμικός Κεβ Άνταμς ο οποίος πρόσφατα είχε δώσει και συνέντευξη στον δικό μας Νίκο Αλιάγα. Στην ταινία συμμετέχουν κυρίως ηθοποιοί από την Γαλλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα