Τα πρώτα βήματα του Ράφα Ναδάλ με την «στρογγυλή θεά» στα πόδια (pic)

Τα πρώτα βήματα του Ράφα Ναδάλ με την «στρογγυλή θεά» στα πόδια (pic)
Όταν ο Ράφα Ναδάλ μάθαινε τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον θείο του Μιγκέλ ΄Άνχελ.

Στην περίπτωση του Ράφα Ναδάλ το ... μήλο δεν έπεσε κάτω από τη μηλιά.

Ο θείος Μιγκέλ Άνχελ Ναδάλ ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στον μικρό Ράφα αλλά εκείνος αφού δοκίμασε να παίξει με το... τόπι αποφάσισε να πιάσει τη ρακέτα στα χέρια του και δικαιώθηκε.

Ο Μιγκέλ Ναδάλ, παίκτης της εθνικής Ισπανίας, της Μαγιόρκα αλλά και της Μπαρτσελόνα έπαιρνε συνεχώς στο γήπεδο τον ανιψιό του για να μαθαίνει. Μέσα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα μεγάλωσε ο Ράφα και εκεί μικρός πανηγύρισε όλες τις επιτυχίες της ομάδας του νησιού του, της Μαγιόρκα.

Αργότερα όταν τελείωνε το γυμνάσιο και είχε επιτυχίες στο τένις αποφάσισε πως θέλει να γίνει πρωταθλητής σ' αυτό το άθλημα. Έφτασε σήμερα να είναι Νο2 στον κόσμο, να έχει 19 τίτλους Grand Slam και 85 τίτλους καριέρας!

Ο θείος του τον επηρέασε βαθιά όσο αφορά την αθλητική του σκέψη αλλά δεν του άλλαξε και ομάδα. Ο Ράφα είναι πάντα φαν της Μαγιόρκα αλλά και μεγάλος υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα