Μπέκερ: «Καταστροφή για το τένις εάν ακυρωθεί το US Open»

Gazzetta team
Μπέκερ: «Καταστροφή για το τένις εάν ακυρωθεί το US Open»
Ο Γερμανός θρύλος ξεκαθαρίζει ότι εάν δεν διεξαχθεί το US Open θ' ακυρωθεί η σεζόν και πολλοί τενίστες θα πρέπει να ψάξουν για δουλειές.

Την... γλώσσα της αλήθειας μίλησε για άλλη μια φορά ο Μπόρις Μπέκερ.

Ο θρυλικός Γερμανός τενίστας που έχει κατακτήσει 6 τίτλους Grand Slam στην καριέρα του ήταν καλεσμένος στο live στο instagram του Ινδού τενίστα Vijay Amritraj ο οποίος έχει φτάσει στο Νο16 στον κόσμο και είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Η σεζόν στο τένις έχει ακυρωθεί έως τις αρχές Αυγούστου και το μεγάλο στοίχημα είναι να διεξαχθεί το US Open στο τέλος του καλοκαιριού. Υπάρχουν σκέψεις για ακύρωση λόγω της κατάστασης που επικρατεί (λόγω του covid-19) στη Νέα Υόρκη αλλά και σκέψεις για μετακόμιση του στην Καλιφόρνια.

Το Wimbledon έχει ήδη ακυρωθεί για πρώτη φορά μετά από το 1945, το Roland Garros μεταφέρθηκε τον Σεπτέμβριο αλλά όλα είναι ανοιχτά για την τύχη του, και όλοι συμφωνούν πως εάν δεν διεξαχθεί και το US Open το μόνο τένις που έχουμε δει το 2020 θα είναι αυτό που παίχτηκε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο!

«Αν ήμουν υπεύθυνος του US Open , θα έκανα τα αδύνατα δυνατά για να διεξαχθεί το φετινό τουρνουά. Ξέρω την κατάσταση στη Νέα Υόρκη, δεν είναι καλή, αλλά αν δεν γίνει το US Open, πιθανότατα θα ακυρωθεί η υπόλοιπη σεζόν.

Θα είναι τεράστιο οικονομικό πλήγμα για το άθλημα και για τους ανθρώπους που εμπλέκονται. Οι περισσότεροι αθλητές εκτός του Top-50, θα έχουν πολλά προβλήματα», είπε αρχικά και μίλησε στη συνέχεια για αγώνες χωρίς κόσμο αλλά και για την ανεργεία: «Το US Open πρέπει να διεξαχθεί με κάθε τίμημα.

Ακόμη κι αν δεν υπάρξουν θεατές στις κερκίδες. Αν ακυρωθούν τα πάντα τους επόμενους μήνες, τότε οι περισσότεροι τενίστες θα ψάχνουν για δουλειά».

O Μπέκερ έπαιξε μια φορά σε τελικό US Open και κέρδισε τον τίτλο του 1989.

 

Τελευταία Νέα