Paris Masters: Στους "16" ο Τσιτσιπάς (vids)
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Paris Masters ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Έλληνας τενίστας κέρδισε με 7-6 (3), 6-3 τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ και προκρίθηκε στους "16" εκεί όπου θα παίξει με τον νικητή του αγώνα του Μπαουτίστα Αγκούτ με τον Ντε Μινόρ.
Ο Στέφανος δεν ξεκίνησε καλά στον αγώνα αλλά παίζοντας με ποιότητα έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον 3ο γύρο στο Παρίσι.
Ο αγώνας
Στο 1ο σετ ο Φριτζ προηγήθηκε με 2-1 και 4-3 αλλά ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε σε 4-4 και 5-5.
Ο Αμερικανός κέρδισε το 11ο γκέιμ (6-5) όμως ο Έλληνας ισοφάρισε σε 6-6 και οδήγησε το σετ στο τάι μπρέικ.
Εκεί δεν έχει αντίπαλο! Θα προηγηθεί με 6-1 και θα κερδίσει με 7-3 αποκτώντας προβάδισμα 1-0 στα σετ.
Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς θα προηγηθεί με 2-1 και με μπρέικ με 3-1.
Ο Αμερικανός θα μειώσει σε 4-2 και 5-3 αλλά ο Έλληνας θα "καθαρίσει" το σετ και την πρόκριση στο 9ο γκέιμ.
The Greek gets it done @StefTsitsipas advances to the #RolexParisMasters 3R after beating Fritz 7-6(3) 6-3. pic.twitter.com/GhRpfLhFqB
— Tennis TV (@TennisTV) October 30, 2019
Whiff-tsipas... #RolexParisMasters pic.twitter.com/n4tTNGM4oF
— Tennis TV (@TennisTV) October 30, 2019
La jeune génération prend possession du court Central
— ROLEX PARIS MASTERS (@RolexPMasters) October 30, 2019
@Taylor_Fritz97, 22 ans
@StefTsitsipas, 21 ans#RolexParisMasters pic.twitter.com/dzWLCeZl3G
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.