Τσιτσιπάς: Τα ραντεβού του με το Νο1!

Αντώνης Πατσούρας
Τσιτσιπάς: Τα ραντεβού του με το Νο1!
Το παιχνίδι με τον Τζόκοβιτς θα είναι το 4ο στην καριέρα του Τσιτσιπά με το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το πρωί της Παρασκευής στη Σανγκάη θα συμπληρωθεί το καρέ των αγώνων του Στέφανου Τσιτσιπά με παίκτες που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Κάθε παιχνίδια για τον Έλληνα τενίστα είναι πρόκληση και ψάχνει κόντρα στον Τζόκοβιτς την 1η του νίκη σ' αγώνες με τον κορυφαίο του κόσμου.

Ο Στέφανος έχει παίξει 2 φορές με τον Ναδάλ και μια με τον Τζόκοβιτς και έχει ηττηθεί και στις τρεις. Η αρχή έγινε στο Barcelona Open σε χωμάτινη επιφάνεια το 2018.

Ο Ναδάλ θα παίξει με τον Τσιτσιπά στον τελικό μέσα στην χώρα του και θα κερδίσει με 6-2, 6-1 στο 500αρι της Βαρκελώνης. Ο Στέφανος ήταν στο Νο63.

Το 2ο παιχνίδι είναι λίγους μήνες αργότερα πάλι απέναντι στον Ναδάλ. Ο Στέφανος που είναι στο Νο27 κάνει εκπληκτικά πράγματα στο Τορόντο κερδίζει και τον Τζόκοβιτς και φτάνει έως τον τελικό του Masters.

Εκεί θα συναντήσει τον Ισπανό που είναι ακόμη στο Νο1. Χάνει από εκείνον με 6-2, 7-6 (4) αλλά είναι ευχαριστημένος για την σπουδαία εβδομάδα.

Στο 2019 θα κοντραριστεί με τον Τζόκοβιτς που είναι πλέον στο Νο1. Ο Τσιτσιπάς (Νο9) κερδίζει τον Ναδάλ στον ημιτελικό της Μαδρίτης (χώμα) και φτάνει στον τελικό.

Εκεί θα χάσει με 6-3, 6-4 από τον Σέρβο ο οποίος μετά από τον αγώνα του μιλάει και στα ελληνικά!

 

Τελευταία Νέα