Rolan Garros: Τρίτο φαβορί για τον τίτλο ο Τσιτσιπάς σύμφωνα με τους μπουκ

Gazzetta team
Rolan Garros: Τρίτο φαβορί για τον τίτλο ο Τσιτσιπάς σύμφωνα με τους μπουκ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάζεται ως το Νο3 φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Rolan Garros.

Η φετινή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στην χωμάτινη επιφάνεια, τον χρίζει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Roland Garros.

Η διοργάνωση ξεκίνησε σήμερα με το ταμπλό των προκριματικών και την Πέμπτη ο Τσιτσιπάς, μαζί με την Σάκκαρη, θα μάθουν τους αντιπάλους τους στο κυρίως ταμπλό.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης πέρυσι στα κορτ του Παρισιού είχε φτάσει ως τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Με δύο τίτλους στη χωμάτινη επιφάνεια μέσα στο 2021, ο Τσιτσιπάς φαίνεται πως έχει πείσει και τους μπουκμέικερ ότι μπορεί να φτάσει και σε αυτό το τουρνουά πολύ ψηλά.

Γι’ αυτό και τον έχουν τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου! Πίσω από τους… συνήθεις υπόπτους, Τζόκοβιτς και Ναδάλ, δεσπόζει στις στοιχηματικές εταιρίες το όνομα του Στέφανου, με τον Ναδάλ πάντως να τον έχουν ως το απόλυτο φαβορί.

Οι αποδόσεις για να κατακτήσει το φετινό Roland Garros ο Ναδάλ πέφτουν ακόμη και κάτω από το 2.00, ενώ ακολουθεί ο Τζόκοβιτς με 4.33 και μετά ο Τσιτσιπάς με απόδοση 7, ενώ τέταρτο φαβορί είναι ο Τιμ, σύμφωνα πάντα με τους μπουκμέικερ, με απόδοση γύρω στο 9.

Οσον αφορά τις γυναίκες, η Ιγκα Σβίατεκ εμφανίζεται ως πρώτο φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες, με τις Μπάρτι, Σαμπαλένκα και Μουγκουρούθα να ακολουθούν.

Η Μαρία Σάκκαρη με 29 απόδοση, θεωρείται υποψήφια να φτάσει ως τον γύρο των «16» αν είναι η κλήρωση βατή γι’ αυτήν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα