Roland Garros: Με το δεξί στο Παρίσι οι Χάλεπ, Αζαρένκα (vids)

Gazzetta team
Roland Garros: Με το δεξί στο Παρίσι οι Χάλεπ, Αζαρένκα (vids)
H Σιμόνα Χάλεπ βρέθηκε πίσω με 4-2 στο 1ο σετ αλλά επικράτησε με 6-4, 6-0 της Τόρμο και γιόρτασε με νίκη τα γενέθλια της στο Παρίσι.

Με πρόκριση στον 2ο γύρο του Roland Garros γιόρτασε στο Παρίσι τα γενέθλια της η Σιμόνα Χάλεπ (Νο2).

Η 29χρόνη Ρουμάνα νικήτρια του τουρνουά του 2018 και φαβορί για τον τίτλο και στο φετινό βρέθηκε πίσω με 4-2 από την Ισπανίδα Σορίμπες Τόρμο στο 1ο σετ αλλά επέστρεψε για να επικρατήσει με 6-4, 6-0.

Είναι η 14η συνεχόμενη νίκη της στο tour και στον 2ο γύρο θα παίξει είτε με την Μπέγκου (Ρουμανία) είτε με την Τάιλχμαν (Ελβετία).

Η Σιμόνα Χάλεπ έχει κερδίσει ήδη με την επιστροφή της στο tour τα τουρνουά της Πράγας και της Ρώμης στο χώμα και θέλει να φτάσει έως το τέλος και στο Παρίσι.

Με νίκη ξεκίνησε και η φιναλίστ του US Open Βικτόρια Αζαρένκα. Η Λευκορωσίδα επικράτησε με 6-1, 6-2 της Κόβινιτς (Μαυροβούνιο) και θ' αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Άννα Καρολίνα Σμιέντλοβα.

Η Σλοβάκα απέκλεισε με 6-4, 6-4 την 40χρονη Βένους Ουίλιαμς η οποία συμμετείχε για 22η στο Roland Garros και για 3η σερί έμεινε στον 1ο γύρο.

Η Ελίζ Μέρτενς κέρδισε με 6-2, 6-3 την Γκασπαριάν και θα παίξει με την Κάια Κανέπι η οποία έβγαλε νοκ άουτ την Μπούζκοβα με 6-4, 4-6, 6-2.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα