Η μπλούζα του Ναδάλ πουλήθηκε πάνω από 20.000 ευρώ!

Gazzetta team
Η μπλούζα του Ναδάλ πουλήθηκε πάνω από 20.000 ευρώ!
Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Ράφα Ναδάλ είχε βάλει σε πλειστηριασμό την μπλούζα που φορούσε στον τελικό του Roland Garros 2019 με στόχο να μαζευτούν χρήματα για τον Ερυθρό Σταυρό της Ισπανίας.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό, στη δημοπρασία που διοργάνωσε η ACB.

«Είναι μια μπλούζα με μεγάλη σημασία για μένα. Ελπίζω να το εκτιμήσετε και να πάει όσο καλύτερα γίνεται στη δημοπρασία, προκειμένου να συγκεντρωθούν λεφτά γι’αυτούς που υποφέρουν και χρειάζονται τη βοήθειά μας», ήταν το μήνυμα του Ράφα λίγο πριν τοποθετήσει σε πλειστηριασμό τη φανέλα που φορούσε στον τελικό του Roland Garros 2019.

Τελικά, η μπλούζα πουλήθηκε για το ποσό των 20.500 ευρώ!

Μάλιστα, μαζί με τον Ισπανό τενίστα, ανταποκρίθηκαν κι άλλοι διάσημοι αθλητές της χώρας, έχοντας ως στόχο την συγκέντρωση των 11 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να βοηθήσουν τον Ερυθρό Σταυρό.

Ο Πολ Γκασόλ διέθεσε τα παπούτσια για 4.500 ευρώ, ο Κάρλος Ναβάρο με την μπλούζα του έπιασε τα 6.200 ευρώ, ο Κάρλος Σάινθ με την φόρμα του τα 4.600 ενώ ο "Ελσίνκι" από το Casa De Papel διέθεσε τη μάσκα του Νταλί, στα 2.000 ευρώ.

ROLAND GARROS NEWS FEED