Australian Open: Περισσότερες ημέρες προπόνησης για τους αθλητές της καραντίνας (pic)

Gazzetta team
Australian Open: Περισσότερες ημέρες προπόνησης για τους αθλητές της καραντίνας (pic)
Ανακοινώθηκαν αλλαγές στις ημερομηνίες των τουρνουά πριν από το Australian Open κάτι που είναι θετικό για τους αθλητές που είναι σε "σκληρή" καραντίνα όπως είναι η Μαρία Σάκκαρη.

Περισσότερες ημέρες προπόνησης θα έχουν οι 72 τενίστες-τενίστριες που είναι σε "σκληρή" καραντίνα στη Μελβούρνη ανάμεσα στους οποίους είναι και η Μαρία Σάκκαρη.

Οι αθλητές που ταξίδεψαν με τσάρτερ που είχε κρούσμα covid-19 δεν έχουν για 14 ημέρες δικαίωμα να βγουν από το δωμάτιο τους σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που προπονούνται με προφυλάξεις.

Ενώ αρχικά οι 72 θα είχαν 2-3 ημέρες προπόνησης πριν από τα τουρνουά που είναι προάγγελος του Australian Open η Tennis Australia αποφάισε να μεταφέρει προς τα πίσω τις ημερομηνίες των τουρνουά και έτσι θα υπάρχουν 4-5 ημέρες προετοιμασίας.

Το ATP Cup στους άνδρες στο οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα αντί για 1η Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει στις 2/2 και τα άλλα τουρνουά (250) της ATP αντί για 31/1 θα αρχίσουν την 1η Φεβρουαρίου.

Στις γυναίκες, θα έχουμε 2 τουρνουά στις 31/1 και προστέθηκε για τις αθλήτριες της ¨σκληρής" καραντίνας όπως είναι η Μαρία Σάκκαρη άλλο ένα που θα αρχίσει στις 3/2. Έτσι η Μαρία θα έχει 5 ημέρες (από 29/1) για να προετοιμαστεί.

Θυμίζουμε ότι στις 8 Φεβρουαρίου αρχίζει το Australian Open.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα