Πιθανή νομική διαμάχη μπορεί να διαταράξει το Australian Open

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Πιθανή νομική διαμάχη μπορεί να διαταράξει το Australian Open
Αγωγές εναντίον των διοργανωτών του Australian Open σκέφτονται να υποβάλλουν ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σε ξενοδοχείο, που έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο καραντίνας για τους παίκτες κατά την περίοδο της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, 36 άτομα που ζουν μόνιμα σε ρετιρέ διαμερίσματα στο ξενοδοχείο Collins Street υποστηρίζουν ότι δεν τους ζητήθηκε η γνώμη τους σχετικά με την απόφαση να χρησιμοποιηθεί το κτίριο ως ξενοδοχείο καραντίνας με τους ίδιους να δηλώνουν ότι φοβούνται πως η υγεία τους κινδυνεύει με την έλευση εκατοντάδων παικτών από το εξωτερικό.

Θυμίζουμε πως η Κυβέρνηση με τους διοργανωτές συμφώνησαν να μπουν σε καραντίνα όσοι φτάνουν από το εξωτερικό για το Australian Open για 14 μέρες.

Το Westin είναι ένα από τα τέσσερα ξενοδοχεία που θα χρησιμεύσουν ως βάση καραντίνας.

Εκ μέρους της Κυβέρνησης της Βικτώριας, η Ζακίντα Άλαν, είπε ότι οι παίκτες και οι ομάδες τους θα κρατηθούν σε δωμάτια που δεν θα έχουν επαφή με τους κατοίκους.

«Το Westin, όπως και κάθε χώρος, πέρασε από αυστηρή αξιολόγηση, έχουν εφαρμοστεί πολύ αυστηρά μέτρα πρόληψης λοιμώξεων σε όλους τους χώρους», είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα