Ρούμπλεφ: Εγκαινίασε τη δική του σειρά ρούχων, για να στηρίξει τα παιδιά

Δημήτρης Ντζάνης
O Αντρέι Ρούμπλεφ πανηγυρίζει στο Wimbledon
Με ένα έξυπνο βίντεο ο Αντρέι Ρούμπλεφ παρουσίασε τη σειρά ρούχων «Rublo», εξηγώντας γιατί προχώρησε στη δημιουργία της.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ τις ημέρες των εορτών παρουσίασε τη νέα πρωτότυπη σειρά ρούχων «Rublo». Ο Ρώσος ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα της σειράς ρούχων μέσω βίντεο στα κανάλια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κεντρικός ήρωας -ο οποίος μοιάζει εντυπωσιακά με τον ίδιο τον Ρούμπλεφ- πηδά από έναν γκρεμό το ηλιοβασίλεμα καθώς και μεταμορφώνεται σε πουλιά, τα οποία ενώνονται για να σχηματίζουν το λογότυπο της επωνυμίας.

Είναι συμβολικό για τους λόγους για τους οποίους ο Ρούμπλεφ αποφάσισε να δημιουργήσει την επωνυμία εξαρχής και τον αντίκτυπο που ελπίζει να έχει.

«Θέλω απλώς να είμαι ειλικρινής και να πω την αλήθεια. Όλοι αξίζουν μια ευκαιρία. Όλα τα έσοδα από τη συλλογή (100%) θα πάνε σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους, γιατί δεν κερδίζω τίποτα. Πιστεύω ότι το εγώ των ανθρώπων φέρνει μόνο κακά πράγματα, και όσο μεγαλύτερο είναι το εγώ, τόσο χειρότερα συμβαίνουν.

Ανεξάρτητα από το πώς σου φέρονται οι άνθρωποι, ακόμα κι αν σου φέρονται άσχημα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κρατάς το φως μέσα σου και να κάνεις το εγώ σου όσο το δυνατόν μικρότερο» έγραψε ο παίκτης.

 

Τελευταία Νέα