Τσιτσιπάς: Θα παίξει μαζί με την Μπαντόσα στο Άμπου Ντάμπι

Δημήτρης Ντζάνης
Τσιτσιπάς: Θα παίξει μαζί με την Μπαντόσα στο Άμπου Ντάμπι
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μαζί στο μεικτό διπλό στη διάρκεια του τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα θα συνθέσουν ομάδα στο μεικτό διπλό στο World Tennis League στο Άμπου Ντάμπι, που θα γίνει σε λίγες ημέρες.

Ο Έλληνας τενίστας και η σύντροφός του θα αγωνιστούν μαζί στο τουρνουά επίδειξης που θα γίνει από τις 21 έως τις 24 Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το ανακοίνωσε ο Τσιτσιπάς μέσω βίντεο προώθησης της διοργάνωσης, λέγοντας: «Έμειναν οκτώ μέρες ακόμα. Ανυπομονώ να πάρω μέρος με την ομάδα των Kites και να παίξω μεικτό διπλό μαζί με την Πάουλα. Θα τα πούμε σύντομα στο Άμπου Ντάμπι».

Για τον Τσιτσιπά η σεζόν ξεκινά ουσιαστικά στις 2 Ιανουαρίου, με την εθνική ομάδα στο United Cup στο Σίδνεϊ, ενώ προς το παρόν δεν έχει δηλωθεί σε τουρνουά στην εβδομάδα που μεσολαβεί πριν από το Australian Open (14-28 Ιανουαρίου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα