Δημοσιογράφος της Telegraph ζητά συγγνώμη από τον Τζόκοβιτς γιατί τον είχε… τελειωμένο πριν από πέντε χρόνια πριν

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρωταθλητής στο US Open
Ο Σάιμον Μπριγκς με άρθρο του, παραδέχτηκε πως προ πενταετίας, θεωρούσε πως ο Τζόκοβιτς είχε ξοφλήσει και το τένις θα περνούσε σε άλλη φάση.

Ο Μπριγκς είχε γράψει το 2018 πως ο Τζόκοβιτς θα τελείωνε σύντομα από το Top10 του παγκόσμιου τένις.

«Ό,τι και να γίνει στο ATP Finals αυτό το Σαββατοκύριακο στο Τορίνο, η Δευτέρα θα ανήκει στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Εκείνη την ημέρα γίνεται ο πρώτος τενίστας (είτε άνδρας, είτε γυναίκα) που βρίσκεται 400 εβδομάδες στο Νο. 1. Σχεδόν οκτώ ολόκληρα χρόνια στην κορυφή. Είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα. Και αυτό που εγώ προσωπικά δεν κατάφερα να προβλέψω», σημείωσε αρχικά ο δημοσιογράφος της Telegraph και στη συνέχεια εξομολογήθηκε την… γκάφα του.

«Αυτή είναι η ομολογία μου. Πριν από πέντε χρόνια, οι συνάδελφοί μου στην Telegraph Sport και εμένα κληθήκαμε να γράψουμε πώς θα ήταν οι 10 κορυφαίοι στον κόσμο αυτή την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα ήταν ενδιαφέροντα. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν βρέθηκε πουθενά.

Τι σκεφτόμουν; Δεδομένου ότι δυσκολεύομαι να θυμηθώ πού άφησα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου, είναι δύσκολο να πω με σιγουριά. Αλλά αμφιβάλλω ότι ξύπνησα εκείνο το πρωί τον Νοέμβριο του 2018 και είπα “Ξέρεις τι; Αυτός ο τύπος Τζόκοβιτς είναι εντελώς υπερεκτιμημένος”.Το πιο πιθανό να τα έκανα όλα αυτά με την ελπίδα να πετύχω την επιθυμία μου για μία λίστα με περισσότερους διαφορετικούς ως προς τον τρόπο παιχνιδιού, τενίστες. Και ενώ ο Τζόκοβιτς ήταν ήδη στον δρόμο για τον κορυφαίο όλων των εποχών, υπήρχαν και εκείνοι που ήταν περισσότερο απολαυστικοί στο παιχνίδι τους» συμπλήρωσε ο Βρετανός δημοσιογράφος.

 

Τελευταία Νέα