Πάουλα Μπαντόσα: «Από 15 ετών άρχισα να διαχειρίζομαι τα χρήματά μου, πάντα τα κατάφερνα μόνη μου»

Δημήτρης Ντζάνης
Η Πάουλα Μπαντόσα επιστρέφει στους αγώνες
Η Πάουλα Μπαντόσα σε παραγωγή της WTA αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στο επαγγελματικό τένις, καθώς και πώς από νεαρή ηλικία διαχειριζόταν μόνη της τα διάφορα θέματα.

Η Πάουλα Μπαντόσα έπειτα από μια χρονιά με προβλήματα τραυματισμών, ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην ενεργό δράση, καθώς είναι στη σύνθεση της εθνικύς Ισπανίας που θα συμμετάσχει τον Νοέμβριο στην τελική φάση του Billie Jean King Cup.

Η 26χρονη Ισπανίδα, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.56 της παγκόσμιας κατάταξης, μέσα στο 2023 απασχόλησε περισσότερο με τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Τώρα η Μπαντόσα μέσα από την παραγωγή της WTA «My Journey: Paula Badosa», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε οικογενειακές στιγμές της, καθώς και στο πώς διαχειρίστηκε την πρόοδο της στο τένις. Μην ξεχνάμε για την Ισπανίδα, ότι τον Απρίλιο του 2022 έφθασε μέχρι το Νο.2 στον κόσμο.

Συγκεκριμένα η Μπαντόσα είπε: «Πάντα γνώριζα πόσο δύσκολη είναι αυτή η ζωή, πόσο περίπλοκο είναι να είσαι επαγγελματίας τενίστας, καθώς και πόσο ακριβό είναι. Αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για όλους, στην περίπτωσή μου προέρχομαι επίσης από μια πολύ ταπεινή οικογένεια. Πάντα ήμουν πολύ ανεξάρτητη, δεν ήθελα ποτέ να με βοηθήσει κανένας.

Όταν έγινα 15 ετών άρχισα να διαχειρίζομαι τα χρήματά μου, έμαθα από όλα αυτό. Φυσικά υπήρξαν στιγμές που δυσκολευόμουν με ορισμένες πληρωμές, αλλά πάντα τα κατάφερνα μόνη μου.

Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να γίνω βάρος για την οικογένειά μου. Την πρώτη χρονιά που μπήκα στο Τop 100 της παγκόσμιας κατάταξης, είχα πολύ άγχος και μεγάλη ανησυχία γιατί αντιμετώπιζα όλα αυτά τα θέματα ανεξάρτητα. Άρχισα να παίζω τένις όταν ήμουν επτά χρονών, ένιωθα ότι ήταν πολύ εύκολο για μένα.

Είδα ότι ήμουν καλή σε αυτό, οπότε από εκείνη τη στιγμή δεν προσπάθησα καν να ασχοληθώ με άλλα αθλήματα, επικεντρώθηκα εξ ολοκλήρου στο τένις, ήταν σαν έρωτας με την πρώτη ματιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα