Τένις: Τιάφο και Σέλτον ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της Team World στο Laver Cup

Κώστας Ευθυμιάδης
H μικτή κόσμου του Laver Cup πανηγυρίζει
Οι Μπεν Σέλτον και Φράνσις Τιάφο έδωσαν τη νίκη στην μικτή Κόσμου στο διπλό κόντρα στους Ρούμπλεφ και Χουρκάτζ, στο πιο αδιάφορο ίσως Laver Cup στην ιστορία.

Μόνο ένα ματς έγινε στην τρίτη ημέρα του Laver Cup, αφού οι Μπεν Σέλτον και Φράνσις Τιάφο, οδήγησαν στον τίτλο την Team World.

Κέρδισαν με 7-6, 7-6 τους Ρούμπλεφ και Χουρκάτζ και με σκορ 13-2 η μικτή κόσμο κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο.

Και πέρυσι με τον Τιάφο στο διπλό το είχε καταφέρει, στο τελευταίο ματς του Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος είχε συμπαίκτη τον Ναδάλ, σε μια αλησμόνητη βραδιά για το αντίο του Ελβετού.
Η φετινή διοργάνωση ήταν ίσως η πιο αδιάφορη στην ιστορία αφού απουσίαζε το όνομα «κράχτης» κι αν δεν ήταν και ο Φέντερερ να πηγαίνει σε εκδηλώσεις και να μιλάει για την διοργάνωση, τότε θα πήγαινε εντελώς χαμένη.

Πλέον, την σκυτάλη παίρνει το Βερολίνο που θα φιλοξενήσει το επόμενο Laver Cup, το 2024.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα